Kan kokosvand og salt virkelig helbrede COVID-19?

"Den højere overførsel af COVID-19 bliver mere og mere ængstelig. Desværre er der mange uansvarlige mennesker, der spreder nyheder, som ikke nødvendigvis er sande. Så sørg for at sortere oplysningerne korrekt."

Jakarta - Dag for dag bliver smittehastigheden af ​​COVID-19 højere. Faktisk var dødstallet stigende. Der kom ubehagelige nyheder, herunder nyheder, der ikke nødvendigvis var sande.

En af dem er nyhederne, som siger, at blanding af kokosvand, limesaft og salt kan helbrede sygdommen forårsaget af corona-virussen. Nyhederne hævder endda, at COVID-19-sygdommen kan helbredes på kun en time.

Tidligere var der mange andre lignende nyheder, der cirkulerede bredt i samfundet og hævdede, at visse lægemidler, fødevarer og drikkevarer var effektive til at helbrede COVID-19. Vær dog forsigtig, sørg for at kende kilden og valider nyhederne.

Læs også: Ved alt om COVID-19

Bare en myte

Det viser sig dog, at dette blot er en myte. Faktisk siger sundhedseksperter, at det ikke er en kur, at tilsætning af salt til drikkevarer faktisk vil udløse negative virkninger på sundhedstilstande.

Sammen med nyhedens udbredelse har prof. Zubairi Djoerban som COVID-19 Task Force for Indonesian Doctors Association (IDI) sagde, at dette ikke var sandt eller bare en myte. På den anden side sagde han, at hyppigt forbrug af kokosvand er godt for kroppens sundhed, fordi det hjælper med at sænke blodtrykket.

Faktisk er der indtil nu ikke fundet nogen mad eller drikke, der videnskabeligt kan hjælpe med at helbrede COVID-19. Faktisk er kokosvand angiveligt godt til forbrug af mennesker med COVID-19. Det betyder dog ikke, at det kan virke for at dræbe virussen.

Læs også: Fordele ved græskar til COVID-19-patienter

Pas på virkningerne

Kokosvand har mange fordele for kroppens sundhed, såvel som når det indtages af mennesker med COVID-19. Denne sunde drik indeholder protein, kulhydrater, mineraler og vitaminer. Ikke nok med det, kokosvand er også en fremragende kilde til elektrolytter for mennesker med COVID-19, som oplever kvalme, diarré og opkastning.

I mellemtiden har lime et ret højt indhold af C-vitamin. Dette indhold er godt for personer med COVID-19, fordi det hjælper med at øge kroppens immunitet. Alligevel skal du være forsigtig med saltindtaget. Hver dag har kroppen kun brug for omkring en teskefuld salt.

Overdreven saltindtag kan faktisk være skadeligt for kroppen. For eksempel er de meget sårbare over for en stigning i blodtrykket, hvilket selvfølgelig vil være meget farligt for mennesker med COVID-19. Årsagen er, at hypertension er en komorbid tilstand, der kan forværre kroppens helbredstilstand.

Læs også: Usædvanlige symptomer på Corona at passe på

Bliv ved med at bære sundhedsprotokoller

Så uanset hvilken nyhed du hører, så sørg for at finde ud af nyhedens sandhed først. Det er bedre, hvis du spørger lægen direkte, så de oplysninger, du modtager, er bestemt mere nøjagtige.

Du behøver ikke at gå til et hospital eller en klinik, spørg en læge nu, du kan gennem ansøgningen . Ikke nok med det, hvis du skal købe medicin og vitaminer, behøver du ikke gå på apoteket. Bare brug appen ved at vælge funktioner apoteksudbringning. Så sørg for at du har Hentappen, ja!

Det vigtigste er altid at adlyde og være disciplineret i at udføre sundhedsprotokoller. Bær en dobbelt maske, vask hænder med sæbe og rindende vand, bære hånddesinfektion, hold afstand, hold dig væk fra menneskemængder, og reducer aktiviteter uden for hjemmet.

Glem ikke, indtag nærende mad, reducer stress, få nok hvile, opfyld dit væskeindtag, og motioner regelmæssigt for at hjælpe med at bevare din krops sundhed.

Reference:

detik.com. Tilgået i 2021. Viral sammenkogt af kokosvand plus salt kan behandle COVID-19? Læge: Falsk!