5 tips til at undgå for tidlig ejakulation under intimitet

Jakarta – For tidlig sædafgang er bestemt en meget foruroligende ting for Adam. Hvordan ikke, aktiviteten af ​​intime forhold, der skal være sjovt, så forstyrret på grund af dette problem. Faktisk er dette intime forhold vigtigt for et ægteskabsforhold. Nå, faktisk gør for tidlig sædafgang ikke kun mænd elendige, kvinder lider også.

Heldigvis er der forskellige måder at behandle for tidlig sædafgang på. Nysgerrig? Her er en anmeldelse ifølge eksperter.

1. Sport

Sport sparer mange privilegier til seksuel aktivitet. En af dem, blodgennemstrømning til de reproduktive organer. Af de mange sportsgrene kan du prøve de to sportsgrene nedenfor.

  • Kegel

Bevægelsen er ikke for kompliceret. Du skal bare ligge på ryggen på en flad overflade. Bøj derefter dit knæ, så dit øverste ben danner en 45-graders vinkel. Efter det, hold dine hofter og løft din overkrop, hold derefter i fem sekunder, som om du holder urin, og slip derefter. Du kan gøre dette igen og igen, men sørg for at tisse, før du laver denne øvelse. Kegels er ifølge eksperter bevægelser, der kan træne bækkenmusklerne, der er meget involveret i seksuel aktivitet. Derudover kan Kegels også hjælpe med at forhindre for tidlig ejakulation og erektil dysfunktion.

  • Vægtløftning

Du kan også øge din virilitet med træning ved at løfte vægte. Lancering hverdagens sundhed, ifølge eksperter kan løftning af vægte hjælpe kroppen med at producere hormonet testosteron, det vigtigste hormon til at opmuntre mænds seksuelle magt. Ikke nok med det, ifølge flere undersøgelser kan denne form for træning også øge testosteronniveauet.

( Læs også: 7 overraskende fordele ved at have sex

  1. Tryk på Hold-teknik

Denne metode kræver teamwork. Når du føler, du har nået orgasme, så bed din partner om at klemme området af penis og penis i et par sekunder, indtil trangen til at ejakulere forsvinder. Nå, efter følelsen af ​​ejakulation er gået, så bed din partner om at slippe presset.

Prøv derefter at fortsætte med forspil efter at have ventet 30 sekunder. Nå, efter at have gentaget mange gange, vil du selv lære at vænne dig til at forsinke ejakulation.

3. Brug kondomer

Ikke kun kan forebygge risikoen for infektionssygdomme, kondomer kan også være en måde at forhindre for tidlig sædafgang, du ved. Hvorfor? Årsagen er, at dette præventionsmiddel kan reducere følsomheden, så det kan forsinke begyndelsen af ​​ejakulation. For at fordelene kan mærkes endnu mere, kan du kigge efter kondomer med materialer lavet af tyk latex.

4.Afslapning

Når følelsen af ​​orgasme har vist sig, så prøv at stoppe et øjeblik. I nogle tilfælde kan ejakulation aftage over tid. Nå, en måde at forhindre for tidlig sædafgang på kan være ved at øve afslapning. Den nemmeste måde, tag en dyb indånding for at forsinke ejakulation.

  1. Gør dig bekendt med fornemmelsen

Stimuleringen genereret gennem onani med følelsen af ​​stimulation i Miss V er bestemt anderledes. For mænd, der er vant til fornemmelsen af ​​hænder, kan oplevelsen af ​​sex faktisk gøre dem lettere ophidsede. Hvad er så løsningen?

Prøv at vænne dig til de fornemmelser, der genereres, når du har sex. Prøv derefter at gøre atmosfæren mere behagelig. For eksempel at chatte afslappet med din partner. Dette kan gøre en mand i en bedre position, afslappet og intim under samleje.

Du kan også prøve at aflede din opmærksomhed til noget andet. Fx at mærke hvordan huden rører hinanden. På den måde kan ønsket om for tidlig sædafgang forsinkes.

( Læs også: Wow, intime forhold kan forbedre hjerneevnen)

Du kan også du ved diskutere lægens for tidlige sædafgang gennem ansøgningen . Gennem funktioner Snak og Stemme/videoopkald , kan du chatte med erfarne læger uden at skulle forlade huset. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!