Dette er meningen bag hundes gøen

, Jakarta – At have en hund som kæledyr er bestemt en sjov ting for dens ejer. Bedårende og sjov hundeadfærd kan reducere stressniveauet hos hundeejere. Ud over at være opmærksom på din yndlingshunds adfærd, bør ejeren også forstå hver gøen, som hunden laver.

Læs også : Hvad er årsagen til, at hunde ikke gøer?

Ikke bare gøen, gøen hos hunde har en række forskellige betydninger. Dette skal være kendt af ejeren for at forstå hundens tilstand. For det er der ikke noget galt med, se nedenstående anmeldelse om meningen bag gøende hunde. På den måde kan det følelsesmæssige bånd mellem ejeren og hunden blive tættere.

Erkend betydningen af ​​hundegøen

Hundeejere bør ikke være følelsesladede, når hunden ikke holder op med at gø. Gøen er den eneste kommunikation mellem hunden og hundeejeren. Det er godt, genkend betydningen af ​​gøen hos hunde, fordi hver gø har en anden betydning. På den måde er det nemmere for ejeren at håndtere hunden.

Her er betydningerne af gøen hos hunde, som du har brug for at kende:

1. Højstemt, gentagne gøen, forekommer flere gange

Gøen med en høj og gentagen lyd indikerer, at hunden ønsker at blive inviteret til at lege af sin ejer. Tag gerne din hund med en tur rundt i huset eller spil nogle sjove hundelege. Glem ikke at bruge kropssprog, når du tager din hund med på leg for at få hunden til at føle sig godt tilpas.

2.Gentagne gøen ledsaget af knurren

Når hunden vil markere sit territorium, kan hunden også gø. Normalt vil gøen høres gentagne gange med en ret høj intensitet. Derudover vil gøen blive ledsaget af en knurren el knurrer en gang imellem.

Normalt vil hunde gø, når mennesker eller andre dyr kommer ind på deres territorium. Dette kan også være et tegn til ejeren på, at en person, som hunden ikke genkender, er på territoriet. Denne gøen kan opstå, når hunden føler sig utilpas eller bange.

Læs også: Sådan får du børn til at elske dyr, siden de var små

3. Højt og sekventiel gøen

Ejeren bør genkende betydningen af ​​denne type gøen. Normalt indikerer denne gøen en farlig, usædvanlig og bekymrende tilstand. Ved at udsende denne type gøen har hunden til hensigt at give information til ejeren om noget farligt. Så det skader aldrig med det samme at tjekke tilstanden af ​​hjemmemiljøet.

4.Højt, gentaget og sat på pause

Vær opmærksom, når du inviterer ham til leg, og hunden gøer med høj, gentagende stemme, og der er en pause midt i gøen. Dette kan indikere, at hunden føler sig glad. Ikke kun fra gøen, vil hunde normalt vise kropssprog ved at logre med halen, når de er glade.

5.Højt og gentagende uden pause

Denne type gøen kan indikere, at hunden er bange. Normalt vil denne gøen være ledsaget af kropssprog, såsom at være mere aggressiv eller undgå noget, der skræmmer ham.

6.Højt og stønnende

Hvis din hund græder eller klynker højt, kan det være et tegn på, at din hund har ondt eller har ondt. Undersøg straks hundens helbredstilstand grundigt. Du kan bruge og spørg din dyrlæge direkte om din hunds helbredstilstand. På den måde kan du lave den første behandling ordentligt på hunden.

Læs også: At holde dyr hjemme, her er fordelene for børn

Dette er nogle af betydningerne af gøen, som hundeejere bør genkende. Hvis du kender til en tilstand, der er farlig eller gør din hund utilpas, er det bedst at slippe af med det, så din hund føler sig godt tilpas.

Kom nu, Hent nu også via App Store eller Google Play. På den måde bliver det nemmere for dig at opsøge en dyrlæge til behandling af din elskede hund!

Reference:
Kæledyrsvenlig. Tilgået 2020. De forskellige typer hunde, der gøer.
American Society for the Prevention of Cruelty to Animals (ASPCA). Tilgået 2020. Barking.