4 naturlige ingredienser, der kan bruges som kropsscrub

, Jakarta - Eksfoliering er den bedste måde at holde huden lys og sund på. For at gøre det anbefales det, at du bruger kropsskrub eller skrubbe. Denne populære metode har til formål at eksfoliere død hud, og næsten alle har gjort det.

Kropsscrub De sælges også bredt i butikkerne, så du kan vælge den, der passer bedst til din huds behov. Men nogle gange bekymrer nogle mennesker sig om de kemikalier, der kan være indeholdt i produktet kropsskrub . Den gode nyhed er, at du kan lave kropsskrub Hjemmelavet med ingredienser, der allerede er tilgængelige i dit køkken.

Læs også: Secrets of Brightening Body Skin Naturlig med Scrub

Body Scrub fra Natural Ingredients

Lancering fra American Academy of Dermatology , kan eksfoliering gøre huden lysere, fordi denne proces fjerner det øverste lag af døde hudceller. Denne handling kan også stimulere produktionen af ​​kollagen, som hjælper huden med at forblive fast og strålende. Desuden masserer huden under påføring kropsskrub Det er en god ting at slappe af og føle sig roligere, især hvis du føler dig træt eller stresset.

Men overdriv det ikke at bruge kropsskrub . Det anbefales ikke at bruge det hver dag, fordi det kan gøre din hud tør, følsom og irriteret. Det er sikrest at gøre det to til tre gange om ugen. I mellemtiden, hvis du har tør og følsom hud, anbefales det kun at gøre det en gang om ugen.

Læs også: Her er, hvordan du lysner mørke albuer og knæ

Nå, her er naturlige ingredienser, der kan bruges til at lave kropsskrub hjemme:

  • Kaffe

Koffein kan hjælpe med at reducere forekomsten af ​​cellulite. Når det er sagt, så er kaffe også stadig en populær ingrediens for mange kropsskrub hjemmelavet. De små granula er skånsomme mod huden, menes at være effektive til at fjerne døde celler fra hudens overflade. Du kan tilberede 1/2 kop kaffegrums, 2 spiseskefulde varmt vand og 1 tsk opvarmet kokosolie. Kom kaffegrums og varmt vand i en skål og bland godt med en ske. Tilsæt derefter kokosolie. Hvis det føles rigtigt, så påfør på kroppen med en blid massage. Vent ca. 15 til 20 minutter, og skyl derefter med rent vand.

  • Brunt sukker

Brunt sukker er en billig, letkøbt og gavnlig ingrediens til eksfolieringsprocessen. Brunt sukker er også mere skånsomt for huden end havsalt eller Epsom salt, så det kan bruges til følsom hud. Sukkergranulatet kan få din hud til at føles klistret, så sørg for at skylle den grundigt af bagefter. Du kan blande 1/2 kop brun farin med 1/2 kop olie efter eget valg (kan være kokos, jojoba, oliven, mandel eller andet). Rør indtil jævnt fordelt. Påfør derefter på kroppen og skyl derefter med rent vand.

  • Honning og sukker

Honning har antibakterielle egenskaber med højt indhold af antioxidanter. Ikke kun hjælper det med at reparere hudvæv og beskytter mod UV-skader, honning hjælper med at dræbe bakterier på huden. Bland 1/2 kop brun farin med 1/4 kokosolie og 2 spsk honning. Bland ingredienserne grundigt, og tilsæt mere kokosolie, hvis konsistensen ikke er helt rigtig. Påfør derefter på kroppen og skyl med rent vand.

  • Grøn te og sukker

Grøn te har antioxidante og antiinflammatoriske egenskaber, som er gavnlige for huden. Kosmetik, der indeholder grøn te, menes at reducere skader på huden forårsaget af solen. Du kan blande 2 grønne teposer brygget med 1/2 kop varmt vand, brun farin og kokosolie. Rør godt rundt, men sørg for at teen er kold, så sukkeret ikke opløses. Tilsæt mere brun farin for at få den rigtige konsistens. Derefter påføres og masseres ind i kroppen og skylles derefter med rent vand.

Læs også: 5 tør hud behandlinger at prøve

For andre skønhedstips kan du chatte med læger gennem applikationen . Erfaren læge i vil hjælpe med at besvare eventuelle helbredsproblemer, du oplever.

Reference:
Healthline. Tilgået 2020. Leder du efter en kropsscrub, der er nem at lave? Prøv disse 5 DIY-opskrifter.
Forebyggelse. Tilgået 2020. DIY Body Scrubs Dermatologer vil have dig til at sladre på din hud.