Via Vallen forveksles med operation, det er 8 metoder til at udtynde kinderne

, Jakarta – Via Vallen blev forvekslet med plastikkirurgi (oplas), fordi det fik fans til at gå i panik, ved en koncert for noget tid siden. Denne smukke pige, der blev født i 1991, ser mere fyldig ud med buttede kinder. Adspurgt af medierne indrømmede Via Vallen, at han havde taget lidt på i vægt efter ferien med sin familie.

Med hensyn til hans kinder præciserede Via Vallen dog, at han ikke skulle opereres, men var i gang med at komme sig efter skønhedsbehandlinger. Denne behandling blev faktisk udført af Via for at tynde hendes kinder, så hun ikke blev set buttede når de vises foran kameraet.

At have buttede kinder ser bedårende ud. Men for nogle mennesker kan formen på de hævede runde kinder reducere selvtilliden. Det er derfor, der er så mange mennesker, der gør alt for at fylde deres kinder, som Via Vallen.

Læs også: Dette er en nem måde at slippe af med buttede kinder

Indtil nu er der forskellige måder, man kan gøre for at slanke kinderne. Fra at lave ansigtsøvelser, ofte tyggegummi, til at gennemgå medicinske procedurer såsom plastikkirurgi, ansigtsløftning eller fedtsugning. Selvom Via er tilbageholdende med at nævne, hvilken type behandling hun gennemgår, er der flere metoder og skønhedsbehandlinger til slankende kinder, som du måske kan prøve.

Men før du beslutter dig for at gennemgå en metode, skal du først konsultere en læge. For at gøre det nemmere kan du Hent og udnyt appen at diskutere med lægen igennem snak , når som helst og hvor som helst. Ønsker du at lave en direkte konsultation, kan du også bestille tid hos en læge på sygehuset via ansøgningen .

Forskellige metoder til at rette kinderne

At have tynde kinder uden operation er ikke umuligt. Der er forskellige metoder, der kan prøves, lige fra naturlige til visse medicinske procedurer, såsom:

1. Ansigtsøvelse

Ansigtsøvelser er en naturlig og nem måde at slanke dine kinder til enhver tid. Hvis de udføres regelmæssigt, kan ansigtsøvelser hjælpe med at stramme ansigtsmusklerne, skjule tegn på ældning, styrke ansigtsmusklerne samt få kinderne til at se tyndere ud.

Hvordan man laver ansigtsøvelser er ret nemt. Foretag mundbevægelser, som om du siger bogstavet "U" eller "O", i et par minutter. Som en variation kan du trække og sænke begge mundvige, og gentage alle disse bevægelser i 20-30 minutter.

Læs også: Disse er 3 typer ansigtsøvelser til at slanke dine kinder

2. Tyggegummi

En anden naturlig og nem måde, der kan gøres for at tynde kinderne, er tyggegummi. Bevægelsen af ​​tyggegummi gentagne gange i et par minutter kan gøre ansigts- og kindmusklerne strammere, så kinderne med tiden ser tyndere ud.

3. Sund kost og regelmæssig motion

Er en ret effektiv måde, der samtidig kan nære kroppen, at implementere en sund kost og regelmæssig motion kan være en naturlig måde at tynde kinderne på, som du kan prøve. Årsagen er, at en af ​​de ting, der kan forårsage buttede kinder, er vægtøgning. Ved at have en sund kost og motionere regelmæssigt vil din vægt blive vedligeholdt, og dine kinder bliver slanke.

4. HIFU

HIFU eller Højintensiv fokuseret ultralyd er en skønhedsbehandlingsprocedure, der ligner en ansigtsbehandling i metoden ansigtsløftning og kropskontur . Udover at slanke kinderne, kan HIFU-proceduren også få huden til at se mere ungdommelig ud, fordi den kan udløse produktionen af ​​kollagen, som er nyttig til at få huden til at se fastere og smidigere ud.

Læs også: Ikke selvsikker? Sådan slipper du af med dobbelthage

5. Ansigtsjern

Ved hjælp af radiobølger udføres en ansigtsstrygemetode for at opstramme slap hud uden operation. Fremgangsmåden ligner også en ansigtsbehandling, men kan stramme huden udefra og inde. Udvendigt kan de anvendte radiobølger stimulere produktionen af ​​kollagen, så huden ser fast ud. Mens indefra, kan denne teknik hjælpe med at ødelægge fedt.

6. Jade Roller

Jade rulle er et ansigtsmassageværktøj, der blev populært efter at være blevet uploadet af sangerinden Agnes Monica på hendes sociale mediekonto. Dette værktøj menes at være i stand til at forbedre udseendet, hvoraf det ene er at hjælpe kinderne til at se tyndere ud.

7. Plant garnet

Trådimplantater bruges ofte til at hjælpe med at stramme musklerne i ansigtet og kinderne, så det kan være en løsning til at slanke kinderne. Derudover kan trådimplantater også hjælpe med at skjule rynker i ansigtet, uden operation eller operation.

8. Ansigtsløftning

Ansigtsløftning er en af ​​de plastikkirurgiske metoder, som foregår ved at skære og fjerne den hud og det fedt, der hænger på kinderne. Derefter vil kinderne blive trukket og genplaceret, for at få dem til at se tyndere ud. Denne procedure giver permanente resultater, men restitutionstiden kan være ret lang. Derudover er ikke alle egnede til denne procedure.

Reference:
Healthline. Besøgt 2019. 7 effektive tips til at tabe fedt i dit ansigt.
Sundt. Tilgået i 2019. Hvad er behandlingerne for at reducere ansigtsfedt?