Fordelene ved siamesiske katte, der er interessante at kende

"Siamesiske katte har meget smukke hår- og øjenfarver. Ikke kun brun og bleg hvid, denne katterace har også beige, orange, endda blå og lilla farver."

Jakarta – Siameseren har en meget interessant personlighed, og alle kattefans vil elske den med det samme. Denne katterace er passioneret og ønsker altid at involvere sig i alt, hvad du gør.

Siameseren opstod i Siam, nu kendt som Thailand, omkring slutningen af ​​1800-tallet. Denne kat har slående og smukke blå øjne og en meget interessant bog. De kan lide at kommunikere karakteristika af en høj og lavmælt stemme.

Ikke mange ved, at den siamesiske kat er en af ​​de mest udadvendte, men sociale katte i verden, og altid ønsker at nyde selskabet af mennesker i alle aldre. De er også i stand til at socialisere med katte eller hunde. Ikke at forglemme, hans evne til at lære tricks, såsom at samle op, gå i snor og åbne skabe, gør denne kat til en af ​​de smarteste katte.

Læs også: Typer af siamesiske katte du behøver at kende

Forskellige fordele ved siamesiske katte

Siameseren er en meget ikonisk katterace. Denne kat vil helt sikkert give enhver lyst til at beholde den på grund af de forskellige fordele, de har, herunder:

  • Glad for at miave for at kommunikere med ejeren.
  • Energisk og sjov.
  • Gode ​​venner og kæledyr.
  • Glad for børn og social med andre kæledyr.
  • Har kort hår, der er nemt at pleje.
  • Meget smart og i stand til at lære tricks.

Ikke kun det, denne kat vil altid være i stand til at tiltrække sin ejers opmærksomhed på en usædvanlig måde:

  • At være glad for at mjave meget er som at have en mening om alting.
  • Ønsker altid at være konstant involveret i de aktiviteter, du laver.
  • Mennesker orienteret og bør ikke efterlades alene i lange perioder.

Læs også: 6 tips til at bevare kæledyrkattes sundhed

Siamesisk kattepleje

At passe en siameser derhjemme er faktisk ikke så svært. Du skal bare være opmærksom på dens kost, sørge for, at katten laver fysisk aktivitet, rense dens tænder og pels regelmæssigt.

Sørg også for at du ikke går glip af de rutinemæssige kontroller og vacciner, så din krops immunitet opretholdes. Observer, hvis der opstår noget usædvanligt, såsom diarré eller katten bliver umotiveret. Glem ikke at HentAnsøgning så hver gang du har brug for veterinærrådgivning, skal du bare tilgå appen.

Regelmæssig kæledyrspleje vil give en siamesisk kat mulighed for at leve et længere, sundere og lykkeligere liv. Gør pleje mindst ugentligt og børste sine tænder to gange om ugen. Tjek også hans ører ugentligt for snavs eller for tegn på infektion.

Læs også: Kend forskellen mellem lopper, mider og lopper hos katte

Siameserkatte har også brug for tid til at lege hver dag, hvilket stimulerer deres instinktive lyst til at jage og udforske. Denne kat er også meget omhyggelig med hensyn til renlighed og kræver, at kattebakken altid er ren. Så sørg for altid at rengøre kattebakken hver dag.

Glem ikke, også opfylde det daglige væskeindtag. Du kan prøve at give dem rindende vand eller tilføje isterninger til deres vandskål, hvis de ikke vil drikke. Så vidt muligt skal du vælge den bedste kvalitet kattefoder i henhold til hans alder. For ikke at glemme, inviter katten til at øve sig ved at lave forskellige aktiviteter.

Reference:

Prestige Dyrehospital. Tilgået i 2021. Siamesisk.