Kend lette øvelser for mennesker med skoliose

, Jakarta – Skoliose er et sundhedsproblem relateret til knogler. En person med skoliose har en rygsøjle, der ikke er lige, men peger unormalt til siden. Denne tilstand er almindelig hos børn, der endnu ikke er kommet i puberteten. Skoliose kan ske for alle i alle aldre.

Der er flere symptomer, der opleves af mennesker med skoliose, normalt set en ændring i udseende. En af hofterne hos mennesker med skoliose vil se mere fremtrædende ud. Derudover vil kroppen af ​​mennesker med skoliose være mere tilbøjelig til kun at vippe på den ene side. En skulder, der ser højere ud, er også et fysisk symptom på en person med skoliose. Nogle gange vil de syge føle rygsmerter ved bøjningspunktet, og smerterne vil blive værre, når skoliosetilstanden også bliver værre.

Læs også: Lær kiropraktisk terapi for skoliose at kende

Det er en god idé at identificere nogle af årsagerne til, at nogen oplever skoliose. Genetiske faktorer er en af ​​årsagerne til skoliose. Tilstanden af ​​skoliose forårsaget af genetiske faktorer er kendt som idiopatisk skoliose. Denne tilstand er mere almindelig hos voksne end børn. Forstyrrelser i rygsøjlens udvikling under graviditeten kan også få en person til at opleve skoliose fra fødslen.

Chancen for, at skoliose kan helbredes eller ej, afhænger af din alder med skoliose. Derudover rådes personer med skoliose også til at forblive aktive i aktiviteter som at dyrke sport for at stabilisere tilstanden af ​​den oplevede knoglelidelse. Følgende er øvelser, som folk med skoliose kan gøre:

  • Svømme

Svømning med freestyle er godt for mennesker med skoliose. Dette reducerer trykket på rygsøjlen og mindsker derved ømheden. Ved at svømme regelmæssigt kan personer med skoliose styrke rygsøjlen og hjælpe kroppens muskler til at blive mere afbalancerede og symmetriske. Skal folk med skoliose undgå sommerfuglens bevægelse, fordi det lægger et betydeligt pres på rygsøjlen.

Læs også: Skal folk med skoliose opereres?

  • Yoga

Forskning i Globale fremskridt inden for sundhed og medicin sagde, at træning, især yoga, var effektiv til at hjælpe med at forbedre rygsygdomme såsom skoliose. Ved at lave stillinger, der fokuserer på rygsøjlen, kan yoga langsomt strække de tilstødende hvirvler og bøje dem.

  • Cykel

Regelmæssig motionscykling øger knoglestyrken og tætheden. Derudover styrker cyklen de muskler, der er i stand til at beskytte skeletsystemet. At cykle på et lige spor og ikke gå op ad bakke er bedre for dig at gøre, fordi dette ikke forårsager pres på din ryg eller rygsøjle.

  • Body Stretch

At strække kroppen træner kroppens fleksibilitet. At strække kroppen, som udføres regelmæssigt og regelmæssigt, kan faktisk reducere spændinger og genoprette bevægelsesområdet i rygsøjlen. Dette hjælper med at reducere krumningen af ​​rygsøjlen.

  • Mavebøjninger

Andre sportsgrene, som folk med skoliose kan dyrke, er: mavebøjninger . Denne sport tjener til at opbygge muskler ved at tvinge rygmusklerne til at arbejde så meget som muligt. Du kan varme op først, før du gør mavebøjninger .

Tøv ikke med at tjekke dit helbred tidligt. Hvis du har problemer med knoglesundhed eller fysiske ændringer, der er symptomer på skoliose, skader det aldrig at spørge din læge gennem ansøgningen . Kom nu Hent Ansøgning nu gennem App Store eller Google Play!

Læs også: Komplikationer, der kan opstå på grund af skoliose