Mørk humor er i stigende grad interesseret, hvad er fordelene?

, Jakarta - Latter er den bedste medicin . Har du nogensinde hørt om det udtryk? Latter kan faktisk være en "medicin", især for en persons mentale tilstand. Latter kan hjælpe med at genoprette moralen og gøre en person sundere. For når du griner, vil din krop frigive endorfiner, som kan få dig til at føle dig bedre.

Generelt vil nogen grine af ting, der anses for sjove, såsom komediefilm, humor eller bare en sjov historie. Men har du nogensinde hørt om nogen, der kan grine af uheld? Faktisk er denne type humor kendt som mørk humor alias mørk humor. Hvad er det? Har mørk humor de samme fordele som humor generelt?

Læs også: Føle sig glad? Prøv at gøre dette

Kend mørk humor og dens fordele

Der er mange måder, man kan gøre for at invitere til latter, en af ​​dem er ved at kaste mørk humor eller sort komedie . Generelt tolkes denne type humor som en måde at se den sjove side af en tragedie på. Mørk humor bruges ofte til at se sjove ting bag forhold, der ser alvorlige ud, såsom død, katastrofe eller sygdom.

Lancering Psykologi i dag , bliver denne type humor ofte brugt af de væbnede styrker til at underholde sig selv midt i krigen. For næsten alle de forhold, de møder, er skræmmende og risikable ting. I stedet for at beklage forsøgte soldaterne at se den sjove side af den aktuelle situation. Denne metode siges at være effektiv til at reducere stress, så den ikke forstyrrer mentale forhold, når man skal kæmpe.

Desværre er det ikke alle, der kan fordøje denne type humor godt. Ikke sjældent får mørke komedier faktisk folk, der lytter til dem, til at blive vrede eller fornærmede. På det seneste, i Indonesien, er mørk humor også begyndt at blive udtalt hyppigt.

Single comedy style aka stand-up ofte indsætte den type humor, der er satirisk eller satirisk. Også i cyberspace er der ikke få brugere alias netizens, der forstår og ofte kaster mørk humor.

Læs også: Hvad sker der med hjernen, når du griner

Udover at kunne afhjælpe stress, fortolke skræmmende ting med lidt komediekrydderi, kan det faktisk også gøre kroppen sundere. For dybest set vil fordelene ved at grine have den samme indflydelse på nogen, uanset om de griner på grund af en sjov sjov historie eller på grund af en mørk komedie.

Der er undersøgelser, der siger, at latter kan hjælpe med at booste immunsystemet alias immun. Denne stigning vil påvirke immunsystemets evne til at bekæmpe infektion.

Mørk humor er sammensat ved at sammenstille elementer af det grufulde med noget humoristisk. Ikke nok med det, denne type komedie fokuserer på eller understreger hjælpeløsheden ved en tilstand eller livets nytteløshed.

Nogle siger, at denne type humor ofte bruges til at gøre det klart, at en person eller bruger er et hjælpeløst offer for karakter og skæbne. Der er dog også undersøgelser, der viser, at mennesker, der kan grine af tragedier, har et højere intelligensniveau.

At kunne affinde sig med en barsk virkelighed og gøre den til en joke siges at være en færdighed, der ikke er let. Men igen, ethvert menneskes humor vil være anderledes. En ting er sikkert, grin meget, så livet føles lettere, undgå stress og forbedre den generelle kropssundhed.

Læs også: 8 fordele ved latter for kroppens sundhed

Har du et helbredsproblem og har brug for øjeblikkelig lægerådgivning? Brug appen lige! Det er nemmere at kontakte lægen via Video/taleopkald og Snak , når som helst og hvor som helst uden at skulle forlade huset. Du kan indsende en helbredsklage eller finde de rigtige oplysninger når som helst og hvor som helst. Få information om sundhed og sund livsstil fra betroede læger. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play!

Reference:
Psykologi i dag. Hentet 2020. En forfærdelig vittighed kan føles ret god.
Følelsesmaskinen. Besøgt 2020. The Power of Dark Humor: The Healing Effects of Joking About Death, Illness and Depression.
Mayo Clinic. Tilgået 2020. Stressrelief fra latter? Det er ingen joke.
Hverdagssundhed. Tilgået 2020. De sundhedsmæssige fordele ved latter.