Det er 6 ting, som gravide skal være opmærksomme på under en 2. trimester ultralyd

, Jakarta – Ind i graviditetens andet trimester skal mange forberedelser foretages af mødre for at opretholde sundheden for både mor og baby i livmoderen. Mange siger, at det andet trimester af graviditeten er en gylden periode, hvor mødre skal være opmærksomme på ernæring og ernæring for udviklingen af ​​barnet i livmoderen. Udviklingen af ​​barnet i livmoderen kan kendes gennem ultralydsprocessen. Ved at lave ultralyd i andet trimester kan moderen overvåge fosterets udvikling tydeligt.

Læs også : Myter eller fakta 4D-ultralyd kan forårsage bivirkninger

Der er flere ting at overveje, når du laver en ultralyd i andet trimester, såsom:

1. Baby Udvikling i livmoderen

Ultralyd med trans-abnormal teknik skaber en ny oplevelse for moderen. Denne proces kan forklare barnets helbred i livmoderen, fra hovedomkreds til mængden af ​​fostervand i moderens livmoder, som kan ses gennem ultralydsprocessen. Ikke nok med det, tilstanden af ​​knoglestrukturen hos babyer kan også ses med ultralydsprocessen. Dette kan faktisk bruges til at opdage abnormiteter, der opstår hos babyer.

2. At kende babystørrelsen

Det er vigtigt at kende barnets størrelse i graviditetsprocessen. Denne betingelse er for at afgøre, om babyens vægt er i det normale stadie, under eller overdreven. Babyer, der har mindre kropsvægt, er tilbøjelige til for tidlig fødsel, fordi de ikke kan tåle de sammentrækninger, der begynder at mærkes i tredje trimester. Derudover risikerer babyer, der er overvægtige, at opleve vanskeligheder under fødslen, som kan resultere i helbredsproblemer for barnet.

3. Babys hjerteslag og rytme

Ved at lave ultralyd kan moderen høre barnets rytme og hjerteslag i livmoderen. Normalt ændres barnets puls i forhold til barnets alder i livmoderen. I andet trimester har barnet en puls på mellem 120-180 hjerteslag i minuttet. Mødre kan også bestemme barnets tilstand ud fra barnets bevægelser. Det er bedst, hvis du ikke tøver med at spørge din læge, hvis du bemærker ændringer i din babys bevægelser.

Læs også: 6 vaner at holde op under graviditet

4. Placenta position

At kende placentas position er vigtigt for mødre i graviditetens andet trimester. I ultralydsprocessen sørger lægen for, at placentapositionen ikke blokerer fødselskanalen. Mødre bør ikke bekymre sig, hvis dette sker, denne tilstand kan ændre sig normalt i henhold til udviklingen af ​​graviditeten. Ikke kun stillingen, moderen bør kende moderkagens tilstand. En beskadiget moderkage påvirker tilførslen af ​​ilt og næringsstoffer og næringsstoffer, der transporteres til barnet i livmoderen.

5. Mængde af fostervand

Det er vigtigt at være opmærksom på tilstanden af ​​mængden af ​​fostervand i livmoderen. Manglen på fostervand hos gravide kvinder forstyrrer udviklingen af ​​fosteret i livmoderen. Desuden får en lille mængde fostervand barnet til at blive pakket ind i navlestrengen, hvilket reducerer ilttilførslen til barnet.

6. Køn hos babyer

Ind i andet trimester kan barnets køn påvises. Men babyens position er ikke god i livmoderen kan gøre det svært at opdage barnets køn.

Det skader aldrig at spørge så meget som muligt til lægen, når man laver en ultralyd. Glem ikke at passe på dit helbred og opfylde dine ernæringsmæssige behov under graviditeten. Mor kan bruge appen at spørge lægen direkte om tilstanden af ​​moderens graviditet. Kom nu, Hent Ansøgning via App Store eller Google Play nu!

Læs også: Dette er vigtigheden af, at mødre kender til graviditetsberegner