Det unikke ved disse 7 typer skov- og huskatte

, Jakarta - Har du nogensinde set eller hørt om en hybridkat eller hybrid maling ? En hybridkat er en kombination eller krydsning mellem en huskat (huskat) og en skovkat. Hybride katte er ofte meget intelligente og atletiske.

Så vil du gerne vide, hvilke hybridkatte du kan finde i naturen? Kom nu, se anmeldelsen nedenfor.

Læs også: Forskellige kattes yndlingsfoder, du har brug for at kende

1. Bengalen

Bengalen er en krydsning mellem bobcat ( Asiatisk leopard kat ) og indenlandsk, hvilket er ret populært. Kat hybrid denne har pels med pletter, der ligner en leopards. Bengalske katte er meget intelligente og mobile, og kan lide at klatre og lege med vand.

2.Savanne kat

Savannah er en af ​​katteracerne hybrid resultatet af at krydse en vild servalkat fra Afrika med en huskat, såsom den siamesiske, bengalske, egyptiske mau og andre racer. Der er én ting, der er mest interessant ved denne kat, Savannah er blevet kåret af Guinness World Records som den længste katterace i verden. Denne kat har en længde på 17,1 tommer eller omkring 44 cm.

Et øjeblik, kat hybrid det ser vildt og vildt ud. Savannah er dog en venlig og venlig kat. Kat hybrid Den har tyk pels, dens krop er høj, slank og fleksibel. Interessant nok er denne ene kat i stand til at hoppe så højt som 2,5 meter.

3.Chausie

Chausie er en krydsning mellem en bobcat og en huskat, som ikke er mindre interessant. Denne kat ligner en lille bjergløve. Chausie er resultatet af en krydsning mellem den abessiniske huskat og den asiatiske vildkat. Asiatisk vild jungle kat ). Chausie er en højenergikat, der har brug for masser af underholdning og leg.

Læs også: Kend den rigtige madportion at give til katte

4.Gepard

Cheetoh er en krydsning mellem indenlandske Ocicats og Bengals. Krydsningen mellem de to får Cheetoh til at se vild og ond ud, men den er faktisk en føjelig kat, nem at socialisere og udviser sjældent aggressivitet, så det er sikkert at være omkring børn. Denne kat elsker at løbe, hoppe og klatre. Denne kat har en stor og muskuløs krop.

5.Toyger

Toyger kat bliver kat hybrid resultatet af en krydsning mellem en bengal og en huskat med tabbymønster. Toyger er ikke en ren hybrid katterace med en blanding af straight bobcat. Denne kat har et unikt udseende i sit pelsmønster, der ligner en tiger. Denne kat er intelligent, venlig og nem at træne.

6.Højlander

Highlander er en kat hybrid en krydsning mellem Desert Lynx og Jungle Curl, som har afkom fra en leopardkat og en junglekat. Denne kat har ører, der folder sig som en Scottish Fold-kat. Forskellen er, at folderne på Highlanders ører folder sig mod ryggen. Highlanders hale har også en tendens til at være meget kort. Highlander har en krop af mellemstørrelse, men stadig muskuløs.

Læs også: Kend ins og outs om katteinfluenza hos katte

7.Serengeti

Serengeti er en kat hybrid som har indirekte efterkommere fra bobcats. Serengeti er resultatet af en krydsning mellem en bengalsk kat og en orientalsk korthårskat. Denne kat har en tendens til at være roligere end katte hybrid Andet.

Vil du vide mere om bobcats eller katte hybrid ? Eller din yndlingskat har helbredsproblemer? Du kan spørge dyrlægen direkte gennem ansøgningen . Ingen grund til at forlade huset, du kan kontakte en ekspert læge når som helst og hvor som helst. Praktisk, ikke?



Reference:
Big Cat Rescue. Tilgået i 2021. Hybrid fakta
Dotdash - Gran-kæledyrene. Fået adgang i 2021. Hybridkatte, der fremkalder deres vilde fætre
Wildcat Sanctuary. Tilgået 2020. Sig nej til hybridkatte
mongabay.co.id. Tilgået i 2021. 8 hybride dyr, du bør kende