Strange Syndrome, manglende del af Miss V

Jakarta – For nylig blev sundhedsverdenen chokeret over nyheden om en canadisk kvinde ved navn Briana, der opdagede, at hun ikke havde to tredjedele af sin Miss V. Denne 23-årige kvinde indså lige, at der var noget mærkeligt i hendes krop, fordi hun endnu ikke havde fået sin første menstruation.

Indledningsvis sagde lokale læger, at Briana ikke fik sin første menstruation på grund af manglende vægt. Dog efter kontrol med MR og ultralyd , Briana havde ikke en livmoder og omkring to tredjedele af hendes Miss V. Denne teenager blev også diagnosticeret med en historie med skoliose. På grund af hendes skæve rygsøjle er Brianas to nyrer på ét sted, selvom de er i stand til at fungere godt.

Denne opdagelse førte i sidste ende til, at Briana blev diagnosticeret med Miss V del syndrom som hedder Mayer-Rokitansky-Kuster-Hauser (MRKH), bedre kendt som syndrom mullerian agenesis eller vaginal agenesis .

Hvad er Mayer-Rokitansky-Kuster-Hauser (MRKH)?

Ifølge oplysninger fra United States National Medicine påvirker MRKH kun én ud af 5.000 kvinder. Dette syndrom er en tilstand, hvor nogle af de kvindelige reproduktive organer, såsom livmoderen og skeden, ikke udvikler sig eller ikke engang er til stede i første omgang. Det betyder, at enhver kvinde, der har Miss V del syndrom dette vil aldrig menstruere og heller ikke være i stand til at få børn.

Læs også: Hvorfor kvinder har sværere ved orgasmer?

Kvinder med denne sjældne sygdom har dog stadig æggestokke, så der kan stadig ses tegn på puberteten på ydersiden. I nogle tilfælde har kvinder med MRKH normalt også abnormiteter i andre dele af deres krop, såsom nyre- og rygsøjlelidelser. Nyreabnormiteter er almindelige, fordi nyrernes position og form er unormal. I visse tilfælde er den ene af de to nyrer med MRKH heller ikke i stand til at fungere korrekt.

Der er også en behandling, der kan vælges til kvinder, der lider af Miss V del syndrom det der mangler er dilatationsbehandling. Dilatationsbehandling har til formål at strække musklerne og skabe en skedekanal ved hjælp af dilatatorer. Dilatation giver kvinder mulighed for at have sex igen. Hvis denne behandling ikke virker, rådes patienten til at udføre operation.

Betydningen af ​​terapi for mennesker med MRKH

Menstruation er ofte et problem for nogle kvinder. Årsagen er, at kramper og smerter i underlivet under menstruation menes at forstyrre produktiviteten. Dette er dog meget bedre sammenlignet med kvinder, der aldrig har haft en menstruation som dem med MRKH.

Mennesker med MRKH bliver ofte latterliggjort. Miss V's ufuldkommenheder gør dem stemplet som ikke "komplette kvinder". Men på trods af subjektiviteten og tvetydigheden af ​​betydningen af ​​"hel kvinde", er den fysiske og mentale sundhed for mennesker med MRKH-syndrom af yderste vigtighed.

Dette er grunden til, at der er et presserende behov for terapi for mennesker med MRKH. Terapi har til formål at uddanne og ændre den syges perspektiv. Selvom de ikke har fuldstændige kvindelige organer, betyder det ikke, at de ikke fortjener at blive kaldt kvinder eller ikke har ret til at have et liv som normale kvinder generelt.

Læs også: Wow, sex kan også sænke kolesterol

Tilbage til Briana, den tilstand, hun var i, havde aldrig gjort hende modløs, stresset eller endda deprimeret. Efter at have gennemgået en række behandlinger er Briana nu gift. Ifølge ham er sex ikke længere et alvorligt problem. Faktisk indrømmede Briana, at hun var meget glad for sin livspartner og levede dynamikken i forholdet på deres egen måde.

Med hensyn til at få børn afslørede Briana også, at det ikke er umuligt at gøre. Hun valgte at få en livmodertransplantation, vha erstatningsmor (surrogatmor), eller adoptere.

Det var en kort gennemgang om MRKH sygdom eller Miss V's tab af del syndrom. Hvis du har problemer med helbredet, skal du straks Hent Ansøgning og spørg din læge om dit problem. Udover at interagere med læger, gennem , Du kan også købe medicin og vitaminer, samt tjekke laboratoriet uden at skulle forlade huset.