Pas på frugter kan også gøre dig fed

, Jakarta – Når du er på diæt, vil du normalt blive rådet til at reducere dit kulhydratindtag og spise mere frugt. Der er endda en diætmetode, der kun spiser frugt. Udover at indeholde mange vitaminer er frugt en sund mad, der er god til vægttab. Det viser sig dog, at nogle typer frugt også har potentiale til at fede kroppen, du ved.

De fleste mennesker foretrækker de typer frugter, der har en sød og frisk smag, såsom meloner, bananer, dadler og mango. Men vidste du, at disse søde frugter har et højt sukkerindhold. Sukker er opdelt i tre typer, nemlig saccharose, glucose og fructose. Den type sukker, der findes i frugt og grøntsager, er fruktose. De høje niveauer af fruktose, der findes i søde frugter, kan påvirke en persons insulinniveauer, men ikke så meget som glucose og saccharose. Indtagelse af sød frugt i store portioner kan dog også føre til fedtophobning og ødelægge dit kostprogram.

Så for at diætprogrammet skal lykkes, skal du være opmærksom på følgende ting, hvis du vil spise frugt for at tabe dig:

  • Undgå søde frugter

Frugter, der smager sødt, indeholder normalt meget høje kalorier, som kan påvirke vægtøgningen. Det betyder ikke, at du slet ikke skal spise dem, men du bør undgå at spise for mange søde frugter. Frugter med højt kalorieindhold omfatter:

  • 1 avocado indeholder 320 kalorier.
  • 680 gram druer indeholder 230 kalorier.
  • 5 dadler indeholder 114 kalorier.
  • 100 gram tørret ananas indeholder 245 kalorier.
  • Og andre søde frugter såsom mango, litchi, longan og banan.
  • Begræns spise bananer

Du kan spise bananer, når du er på diæt, fordi denne lækkert smagende frugt indeholder vitamin B6, som er gavnligt for blodcirkulationen og mangan, som forbedrer fordøjelsesfunktionen. Derudover er bananer også mættende, når de indtages, men du bør begrænse indtagelsen af ​​bananer til maksimalt 4 stykker om dagen.

  • Spis mere frugt, der ikke er for sød.

Den type frugt, der er bedst egnet til kosten, er en frugt, der ikke er for sød. Her er en liste over frugter, der ofte indgår i kostprogrammet:

  • Melon, Det høje vandindhold i melon er i stand til at fylde maven uden at producere fedt. Derudover kan ofte spise meloner glatte din fordøjelse, du ved.
  • Æble, en frugt, der også har mange næringsstoffer, er et æble. Ved at spise æbler under diæten kan kroppens ernæringsbehov stadig dækkes.
  • Vandmelon, indeholder vitamin A, vitamin C og højt fiberindhold, hvilket gør vandmelon til en sund mad og velegnet til indtagelse under en diæt. Denne meget forfriskende frugt kan også forsinke sult og forbedre fordøjelsen.
  • Pawpaw, Denne ene frugt er berømt for sine fordøjelsesegenskaber, fordi den har et ret højt fiberindhold. Regelmæssigt indtag af papaya kan hjælpe dig med at starte en afføring, så fedtet, der har ophobet sig i kroppen, let bliver spildt, og vægten reduceres.
  • Kiwi, Indholdet af C-vitamin og fibre i kiwi er meget højt, så det er velegnet til indtagelse ved slankekure. Kiwi vil reducere din appetit, så du kan tabe dig.

Undgå at spise frugt sammen med andre fødevarer

Eksperter afslører, at at spise frugt sammen med fødevarer, der er høje i protein, fibre og fedt, kan bremse den hastighed, hvormed sukker kommer ind i tyndtarmen, hvilket kan forårsage en let stigning i blodsukkeret. Dette er risikabelt for personer med diabetes. Så prøv at spise frugt efter at have spist.

Hvis du vil vide mere om kost og ernæring, kan du spørge din læge gennem appen . Kontakt lægen via Video/taleopkald og Snak når som helst og hvor som helst. Hvis du ønsker at foretage et sundhedstjek, såsom kolesteroltal, blodsukker og andet, skal du ikke forlade huset. Du kan gøre det via appen . Metoden er meget praktisk, du skal blot vælge Home Service Lab indeholdt i ansøgningen , angiv derefter dato og sted for undersøgelsen, så vil laboratoriepersonalet komme for at se dig på det aftalte tidspunkt. Det gør det også nemmere for dig at købe de vitaminer eller sundhedsprodukter, du har brug for. Bliv bestille igennem og din ordre vil blive leveret inden for en time. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.