Teenagere bliver ofte skældt ud, pas på 4 påvirkninger, der kan opstå

, Jakarta - Ungdomstiden er en tid, hvor børn føler, at de vokser op, så de selv vil bestemme, hvad de vil gøre. Dette kan gøre forældre trætte af at følge ham, så det får den følelsesmæssige side frem. Mor eller far kan skælde ham ud for ikke at følge, hvad der bliver sagt og nogle gange komme ud af kontrol, så de frigivne følelser er meget eksplosive.

Det er ikke let at rådgive et barn, der er vokset til en teenager. Men hvis teenageren ofte bliver skældt ud, betyder det ikke, at der ikke vil opstå dårlige effekter på grund af det. Det er ikke umuligt, at de eksisterende problemer bliver værre på grund af dette. Derfor bør alle forældre kende nogle af de dårlige virkninger, der kan opstå, når teenagere ofte bliver skældt ud. Her er den fulde anmeldelse!

Læs også: Negativ indvirkning af vrede børn foran andre

Den dårlige virkning af teenagere, der ofte bliver skældt ud

Ikke få forældre, der nogle gange involverer følelser på grund af deres børns dårlige vaner. Dette sker, fordi følelser allerede er uudholdelige og nogle gange blandet med træthed efter en dag med aktiviteter. Det kan mødre have brug for at gøre en gang imellem, men hvis barnet, der er vokset til en teenager, oftere bliver skældt ud, så kan de negative effekter også opstå.

Alle forældre ønsker det bedste for deres barn, og den frustration, der opstår, når forventningerne ikke stemmer overens, er også naturlig. Men hvordan man udtrykker frustration i håndteringen af ​​uønskede situationer kan også have stor indflydelse på et barns personlighedsudvikling og langsigtede helbred. Derfor skal mødre vide, hvad der er virkningerne af teenagere, som ofte bliver skældt ud. Her er nogle fuldstændige forklaringer:

1. Forværrende børns adfærdsproblemer

Mange forældre tror, ​​at det at skælde deres barn ud kan løse det aktuelle problem og forhindre det i at begå endnu en fejl. Faktisk kan teenagere, der ofte bliver skældt ud, skabe flere problemer i det lange løb. At få den følelsesmæssige side frem kan gøre et barns adfærd værre. Dette gør, at moderen skal skrige endnu højere for at løse det, og problemet forsvinder ikke.

2. Ændring af den måde, hjernen udvikler sig på

Teenagere, der bliver skældt ud og udsat for andre barske opdragelsesteknikker, kan virkelig påvirke den måde, et barns hjerne udvikler sig på. Dette skyldes, at mennesker kan behandle negative informationer og begivenheder hurtigere og mere grundigt end noget godt. I en undersøgelse viste det sig, at der var slående fysiske forskelle i hjernen, der var ansvarlig for at behandle lyd og sprog hos børn, der blev verbalt misbrugt af deres forældre.

Læs også: Lad os kende den rigtige forældretype

3. Forårsage depression

Teenagere, der ofte bliver skældt ud, kan også føle sig sårede, bange og triste, fordi deres forældre fortsætter med at bruge verbale overgreb. Dette kan føre til dybere psykologiske problemer, der endda opstår i voksenalderen. Disse problemer kan øge symptomer på depression eller angst. Dette kan øge risikoen for selvdestruktive handlinger.

4. Dårligt fysisk helbred

Alt, hvad kroppen nogensinde har følt, kan påvirke et barns vækst. Følelser af stress kan opstå i barndommen, fordi forældre ofte begår verbale overgreb. Risikoen for at forårsage visse helbredsproblemer kan opstå som voksen. Følelser af stress, der fortsætter med at forekomme, kan have en langsigtet negativ effekt på det fysiske helbred.

Nå, alle forældre skal kende alle de dårlige virkninger, der kan ske for teenagere, fordi de ofte bliver skældt ud. Derfor forventes enhver forælder virkelig at tage sig af sin følelsesmæssige side og være moden. Du kan gøre få ting bedre end at skælde dit barn ud, så det ikke påvirker deres vækst.

Læs også: Skal vide, påvirke, hvis børn ofte bliver skældt ud

Du kan også spørge en psykolog fra relateret til gode måder at håndtere teenagere, der ofte slås. Det er meget nemt, bare simpelthen Hent Ansøgning og få bekvemmelighed relateret til sundhedsadgang uden at skulle forlade huset!

Reference:
Healthline. Tilgået 2020. De langvarige virkninger af at råbe ad dine børn.
Healthline. Tilgået 2020. 5 alvorlige langsigtede virkninger af at råbe til dine børn.