5 Enkelte fordele for sundhed

Jakarta - Enkelt , eller i slang, single er en person, der stadig er single eller ikke har haft en partner. Faktisk refererer dette ord oprindeligt til en kvinde, der er gammel, men stadig er single eller ikke har mødt sin soulmate. Men nu er udtrykket ved at blive mere almindeligt, overfor alle, der ikke har mødt en mandlig eller kvindelig partner.

Af en eller anden grund er det at have en partner som en mulighed for folk til at vise, at de kan være lykkelige. Dette forårsager ofte social ulighed for dem, der stadig ikke har fundet deres soulmate. Selvom det i virkeligheden er enkelt det er ikke trist. Der er mange fordele, du kan få ved at være en enkelt hvad angår psykologi og sundhed, hvad? Her er diskussionen!

Fordelene ved singlestatus på sundhed

Der er mange undersøgelser, der fortsætter med at fremhæve de sundhedsmæssige fordele ved at være i et forhold. Der er dog ikke mange, der diskuterer alle fordelene, mens de stadig er i status enkelt eller ikke har et forhold til nogen. Faktisk er der mange fordele, selvom du er alene for helbredet.

Ægtepar har et meget bedre helbred, fordi tidligt ægteskab er synonymt med glæde og lykke. Kosten bliver som regel også bedre. Alligevel har ægtepar en tendens til at motionere mindre, hvilket resulterer i betydelig vægtøgning.

Nå, her er nogle af fordelene ved at være single for helbredet:

1. Mere i stand til at bevare følelser

Selvfølgelig er der problemer med hvert par, der er i et forhold, måske dating, endsige at have en familie. Hvis ingen vil rokke sig, overvælder følelserne nogle gange, så slagsmål og debatter virker uendelige. Dette gør en persons følelsesmæssige tilstand mindre stabil end dem, der stadig er alene.

En person, der ofte undertrykker følelser, kan forårsage en stigning i puls og blodtryk, endnu mere på lang sigt. Dette kan naturligvis føre til forskellige former for kroniske sygdomme, såsom slagtilfælde og hjerteproblemer. I modsætning til en, der er single, er hans følelsesmæssige tilstand ret stabil, så muligheden for at undgå alle disse forstyrrelser er højere.

Læs også: Ingen grund til at være jaloux, singler kan også være glade

2. Produktivitet og kreativitet øges

Hvis du er glad og tryg ved at være alene, kan det være en positiv ting at være alene. At være alene uden nogensinde at føle sig ensom kan øge produktiviteten, udløse kreativitet, øge lykke og tilfredshed i flere aspekter af livet og hjælpe med at reducere stress.

Nogle gange er det ikke altid alene, der gør det endnu mere stressende. Stress er skabt på grund af overdreven angstlidelse, og dette skal der tages fat på. Så hvis du føler dig stresset i længere tid, så gør noget sjovt. Sport, lytte til musik, læse bøger, you name it. Faktisk er der ikke noget galt i at fortælle det direkte til lægen.

Du kan tale eller udlufte med læger fra at fjerne byrden af ​​tanker, der er blevet følt og sikret, at hemmeligheden bevares. Nok med Hent Ansøgning , alle bekvemmeligheder i adgang til sundhed kan kun opnås ved at bruge smartphone . Download derfor applikationen nu!

Læs også: Single kan stadig være glad, her er tips til singler

3. Styrkelse af sociale interaktionsrelationer

Mennesker som enkelt mere omgængelig, bevare gode venskaber og modtage støtte fra deres nærmeste netværk af mennesker bedre end ægtepar. De, der er single, er mere tilbøjelige til at holde kontakten og yde hjælp til forældre, søskende og venner. Både mænd og kvinder, at være single vil i lige så høj grad øge sociale forbindelser.

4. Bliv en mere selvstændig person

Normalt bliver de, der er single, mere selvstændige individer. Ikke uden grund, det er fordi de er vant til at gøre ting uden at være afhængige af andre mennesker. Det er det, der gør dem meget stærkere, når de går gennem livet og står over for problemer, uanset hvor svære de er.

5, Få mere tid til dig selv

Par har en tendens til at have mindre tid for sig selv. Årsagen, det meste af tiden bruges sammen med en partner. Det er det, der ofte gør dig selv keder og stresset hurtigt. Forskellig fra enkelt som har mere tid til sig selv, så de bedre kan forstå, hvad de har brug for. At dyrke motion og fritidsinteresser behøver ikke længere at være bange for, at nogen nager.

Læs også: Hvorfor skal du elske dig selv?

Så der er ingen grund til at skamme sig eller være usikker ved at være single, for det viser sig, at der er mange sundhedsmæssige fordele, der kan opnås. Der er ingen grund til at skynde sig, når tiden er inde, vil du helt sikkert finde den rigtige person. Noget tvunget vil nok ikke gå glat, vel? Bare rolig, alt har sin tid!

Reference:
Medicinske nyheder i dag. Tilgået i 2021. Fem sundhedsmæssige fordele ved at være single.
insidere. Tilgået i 2021. 9 overraskende sundhedsmæssige fordele, hvis du er single.
Sundhed. Hentet 2021. 7 måder at være single på påvirker dit helbred.