Her er den rigtige måde at rengøre en kattes kattebakke på

, Jakarta - Rengøring af kattebakken er en form for ansvar for katteejere over for deres katte. Det er vigtigt at rengøre kattebakken regelmæssigt. Dette gøres for at dit hjemmemiljø ikke lugter og katten er beskyttet mod sygdom.

Det er vigtigt at bemærke, at katteafføring og urin i kattebakken kan være farligt for den, der renser den. Derfor er det vigtigt at vide, hvordan man renser kattens kattebakke korrekt. Så hvilke skridt skal forberedes?

Læs også: Kend ins og outs ved at passe killinger

Sådan rengøres en kattebakke

Før rengøring skal du sørge for at bruge et par gummihandsker og en maske. Masker tjener til at reducere risikoen for toxoplasmose. Husk også, at hvis du er gravid, skal du bruge tjenesterne til at udføre denne aktivitet.

  • Kaster ofte klumper af kattegrus

Brug en lille kuldskovl til at samle og fjerne kattegrus mindst én gang om dagen, eller oftere, hvis du har mere end én kat. For at minimere lugt efter rengøring skal du tilføje en lille smule grus for at erstatte det, der blev fjernet under rengøringen.

  • Vask papirkurven

Den bedste måde at rengøre en kattebakke på er at fjerne hele indholdet af æsken og lægge æsken i blød i varmt vand i et par minutter. Gør denne aktivitet en gang om ugen. Du skal bruge rengøringsmidler eller rengøringskemikalier, især når din kat har helbredsproblemer, såsom diarré.

Brug en lille mængde sæbe eller rengøringsmiddel tilsat varmt vand for at hjælpe med at fjerne indre og lidt sejt snavs. Det er også gavnligt til at frigive giftige rester. Du kan tilføje lidt brintoverilte eller eddike til det varme vand for at fjerne eventuelle bakterier eller lugte.

  • Skrub indersiden af ​​affaldsbakken

Trænger æsken til mere end blot vask, så skal du skrubbe den. Når æsken er skrubbet og rengjort, skal du tørre den med køkkenrulle eller et rengøringshåndklæde, og derefter drysse bunden af ​​æsken med bagepulver, der er brugt til at reducere lugten af ​​kattegrus.

Læs også: Yndlingskattevaccine, hvilken alder skal du være?

  • Undgå at tilføje produkter med smag

Det er bedst ikke at bruge noget duftende i æsken, eller endda i samme rum som æsken. Det skyldes, at kemiske lugte, eller hvad du nu synes dufter godt, kan få din kat til at undgå kattebakken eller rummet.

Bemærk venligst, at nogle duftprodukter kan være giftige for katte blot ved at indånde dem i rummiljøet. Så den bedste metode er at neutralisere og fjerne duften.

Hvis du har mere end én kat, bliver kattebakken mere. Til det er det nødvendigt at sørge for en kattebakke til hver kat. Dette er et godt skridt til at forebygge og undgå slagsmål mellem katte. Ligeledes, hvis du bor i et etagehus, skal du sørge for en kattebakke på hver etage i huset.

Læs også: Vær forsigtig med farerne ved kattehår på helbredet

Med hensyn til placeringen af ​​kattebakken skal også overvejes. Sørg for, at kattebakken er på den rigtige placering og inden for rækkevidde af katten. Undgå at placere snavs på en højere position eller et ret fjerntliggende sted

Katte, der er gamle, vil helt sikkert have svært ved at nå kattebakken på grund af flere helbredsproblemer, hvis placeringen ikke er rigtig. Det er en god idé at placere kattebakken parallelt med kattens territorium for at undgå trapper eller høje steder for at nå den.

Det er alt, du behøver at vide om, hvordan du renser kattens kattebakke korrekt. Hvis din kat har helbredsproblemer, skal du straks kontakte dyrlægen gennem ansøgningen for behandlingsrådgivning. Kom nu, skynd dig Hent Ansøgning lige nu!

Reference:

PetMD. Tilgået 2021. Holder lugt væk med en ren affaldsboks
Easyology kæledyr. Tilgået i 2021. Du gør det hele forkert: Sådan rengøres en affaldskasse korrekt