Kan urinvejsinfektioner helbredes uden antibiotika?

, Jakarta – Urinvejsinfektioner kan opleves af både kvinder og mænd. Urinvejsinfektion, også kendt som urinvejsinfektion Det er normalt forårsaget af bakterier, der vokser i urinvejene. Desværre er kvinder mere modtagelige for denne infektion, mens mænd har en tendens til at være mere immune.

Generelt behandling af urinvejsinfektioner ved at tage antibiotika. Nogle kvinder med symptomer på en urinvejsinfektion kan dog komme sig uden at tage antibiotika. Antibiotika mod urinvejsinfektioner virker normalt inden for to eller tre dage. Hos raske kvinder forsvinder infektionen af ​​sig selv.

Ud over medicinsk behandling er der flere naturlige måder, man kan prøve at helbrede urinvejsinfektioner på, såsom:

1. Drik nok vand

At drikke vand regelmæssigt hver dag kan være det første skridt til at behandle urinvejsinfektioner. Otte til ti glas vand om dagen kan hjælpe med at fjerne bakterier gennem urinen, der udskilles. Hvis du har en sygdom som f.eks. nyresten, bør du først drøfte med din læge, hvor mange glas vand du kan indtage om dagen.

Hvis du har en urinvejsinfektion, er det en god idé at reducere farvede drikkevarer og indeholde koffein såsom kaffe, te og sodavand. Koffein kan gøre urinvejsinfektioner værre. Bortset fra koffein bør du også undgå alkoholholdige drikkevarer, sukkerholdige drikkevarer, appelsinjuice, citronsaft, limejuice og vin.

2. Holder ikke din tisse

Du bør altid prøve at overvåge, hvornår du skal tisse. Hold aldrig dit tisse, for hvis du holder dit tisse tilbage, kan det få bakterier til at vokse i din blære. Det skal også bemærkes, at du skal tisse efter at have haft sex med din partner. Dette gøres for at mindske risikoen for, at bakterier trænger dybere ned i urinvejene.

3. Indtagelse af C-vitamin

Du frarådes at drikke drikkevarer såsom appelsiner. Du kan finde C-vitamin i grønne frugter eller tage medicin. Når du tager C-vitamin, vil det gøre din urin sur, og det er godt til at reducere bakterier, der forårsager urinvejsinfektioner.

4. Brug af en varm komprimering

Brug af en varm pude kan lindre smerter eller ømhed i blæreområdet. Hvordan man bruger det er ikke at påføre det direkte på huden og bruge en klud som separator. Brug kun i 15 minutter for at undgå forbrænding.

5. Bær behageligt tøj

Vælg tøj med åndbare materialer, såsom bomuldsundertøj, løstsiddende bukser i stedet for jeans og løstsiddende skjorter. Dette er nødvendigt, så det ikke føles fugtigt, så bakterier endda reduceres.

6. Vær opmærksom på renheden af ​​blæreområdet

Vær altid opmærksom på renligheden af ​​den sanitære installation, du bruger. Det er bedst, hvis du ikke bruger en feminin hygiejnespray eller sæbe. Skyl det intime område forfra og bagfra, og tør derefter. Dette er for at undgå bakterier, der flytter til urinvejene. Du bør bruge bruser når man bader i stedet for at bade i badekar . Brug sæbe det duftfri .

7. Sund livsstil

Du skal ændre din livsstil for at være sund, såsom at spise frugt og grøntsager. Få for vane at drikke vand oftere end drikkevarer med smag eller pakkede drikkevarer. Hold altid det tøj, du har på, rent.

Hvis denne naturlige behandling eller uden antibiotika ikke virker, bør du straks tale med din læge kl . Læge ind vil give de bedste råd, selv lægen vil give dig en recept, som du kan købe hos Apotek Antar gennem applikationen . Dine sundhedsforhold bliver nemmere, hvis du har downloadet via Google Play eller App Store. Kom nu, Hent appen nu!

Læs også:

  • Årsager til urinvejsinfektioner, du skal kende og passe på
  • Urinvejsinfektioner, symptomer og årsager
  • Kan Anyang-Anyang være et tegn på en urinvejsinfektion?