Er det rigtigt, at stegning med en Air Fryer er sundere?

Jakarta - Madlavningsmetoder vokser. Ud over at opfylde en livsstil vurderes dette værktøj at kunne reducere olieindholdet i fødevarer. Det er klart, at overdreven indtagelse af mættet fedt kan øge risikoen for hjertesygdomme. Begrænsning af mættet fedtindtag skal gøres som en indsats for at forbedre kroppens sundhed. Så er dette en af ​​fordelene? luftfrituregryde? Kom nu, se den yderligere forklaring nedenfor.

Læs også: Fedtede fødevarer kan udløse akne, her er fakta

Er reduktion af olie i fødevarer en fordel ved Air Fryer?

At reducere olieindtaget er en af ​​fordelene luftfrituregryde. En sund kost afhænger dog ikke kun af at reducere indtaget af mættet olie. En overordnet sund kost er nøglen, uanset hvilken madlavningsmetode der bruges. Du skal opfylde et afbalanceret ernæringsindtag med komplekse kulhydrater, fiberrige fødevarer som grøntsager og frugt og reducere konserverede fødevarer.

Selvom det er i stand til at reducere den samlede mængde olie, men ved hjælp af luftfrituregryde i tilberedningsprocessen i stand til at producere akrylamidforbindelser, polycykliske aromatiske kulbrinter og heterocykliske aminer fra kød. Disse forbindelser er direkte relateret til kræft, selvom mængden er lavere end almindelig stegning. Indtil nu er der behov for yderligere forskning for at fastslå de forskellige kræftfremkaldende forbindelser i madlavningsprocessen ved hjælp af luftfrituregryde.

Husk, tilberedningsmetoden ved hjælp af luftfrituregryde betyder ikke, at spisemønstre bliver sundere. Du skal begrænse dit indtag af stegte fødevarer som helhed. Det er bedre at øge forbruget af frugt og grøntsager og være konsekvent i deres anvendelse.

Læs også: 4 tips til brug af sund madolie

Fordele ved at stege med Air Fryer

Stegt mad har en tendens til at indeholde mere fedt end andre tilberedningsmetoder. Faktisk indeholder 100 gram stegt kyllingebryst 13,2 gram fedt. Mens kyllingebryst som er forarbejdet med luftfrituregryder indeholder kun 0,39 gram fedt. Men desværre foretrækker mange mennesker smagen og konsistensen af ​​stegt kylling frem for forarbejdet med luftfrituregryde.

Hvordan virker enir frituregryde hvilke er egentlig? Dette værktøj fungerer ved at cirkulere varm luft omkring maden for at skabe en sprød mad som stegt i almindelighed. Airfryer bruger ikke meget olie som den normale stegemetode. Derudover bruger dette værktøj varm luft, der indeholder fine oliedråber, der fungerer til at fjerne fugt fra mad.

Forarbejdning af fødevarer med luftfrituregryder kræver kun en spiseskefuld, med samme resultater som stegt mad, med lavere kalorier og fedtindhold. På dette tidspunkt, har du tænkt dig at prøve madlavning ved hjælp af luftfrituregryde?

Læs også: Spis for ofte stegt tempeh, dette er faren

Det er forklaringen på om stegning med luftfrituregryde sundere, med fordele luftfrituregryde Andet. Hvis der er noget du vil spørge om til artiklen, kan du spørge lægen direkte i ansøgningen , Ja.

Reference:
WebMD. Tilgået i 2021. Har Air Fryers sundhedsmæssige fordele?
Medicinske nyheder i dag. Tilgået i 2021. Er airfryers sunde?
Healthline. Fået adgang i 2021. Er madlavning med en frituregryde sund?