Kend 5 typer briller efter ansigtsform

“Valg af en model af briller, der passer til formen på dit ansigt, kan forbedre dit udseende. For et firkantet ansigt for eksempel. En firkantet ansigtsform passer perfekt sammen med en rund ramme for at skjule de brede kindben og kæbelinjen."

, Jakarta – Trends i forskellige modeller af briller ændrer sig altid fra tid til anden. For at følge med i de nyeste styles og trends køber mange mennesker briller, der ikke passer til deres ansigtsform. Faktisk påvirker ansigtsformen i høj grad pasformen eller ej på de briller, du bruger.

I stedet for at forbedre dit udseende, kan valg af de forkerte briller faktisk reducere dit udseende. Derfor skal du ikke bare følge stilarter og trends. Du skal kende din ansigtsform, før du køber briller

Læs også: Hvornår skal et øjentjek være nødvendigt at udføre?

Brilletyper efter ansigtsform

Hvis du stadig er i tvivl om, hvordan du skal vælge briller, kan nogle af oplysningerne nedenfor måske hjælpe dig:

1. Wayfarer-ramme til rund ansigt

2. Cat Eye rammer til ovalt ansigt

Et ovalt ansigt er karakteriseret ved en bred pande og kæbe, men et lidt smallere kæbeområde end panden. Ejere af et ovalt ansigt behøver faktisk ikke at blive forvirret over valg af brillestel, fordi næsten alle modeller af briller er velegnede til personer med ovale ansigter. Alligevel bør du vælge briller med runde stel for at perfektionere de naturlige linjer i ansigtet.

Læs også: Nemme tips til at bevare øjensundheden

Hvis du har et ovalt ansigt, så vælg briller med rammer cateye eller vejfarende. Selvom næsten alle modeller af briller er velegnede til ovale ansigter, så prøv at vælge den rigtige størrelse og ikke overdimensioneret eller endda små. Briller, der passer til ansigtet, er det mest passende valg til et ovalt ansigt.

3. Båndløse rammer til hjerteansigt

Mens det hjerteformede ansigt, har karakteristika af en bred pande, spids hage og brede kindben. Tja, hvis du er hjerte-ansigtet, skal du vælge briller med rimless eller rimless stel. Målet, en bred hage kan balanceres med en kantløs ramme. Udover kantløse, rammer Aviator er også velegnet til hjerteansigter.

4. Runde rammer til firkantede ansigter

I modsætning til runde ansigter, er folk med firkantede ansigter mere tilbøjelige til at bruge runde rammer. Dette skyldes, at firkantede ansigter har brede kindben og kæbelinje. Runde stel som aviator-briller er i stand til at omgå denne firkantede ansigtsform.

5. Overdimensioneret ramme til ovalt ansigt

Den ovale ansigtsform har karakteristiske kindben og en fast kæbe, så ansigtet ser længere ud end andre mennesker. For at omgå dette, bør du vælge brillestel, der overdimensioneret. For brillemodellen er alle modeller velegnede til ovale ansigter, men sørg for størrelsen overdimensioneret.

Læs også: 7 usædvanlige øjensygdomme

Har du et spørgsmål om sundhed? Kontakt lægen via appen lige! Læger, der er eksperter på deres områder, vil hjælpe med at besvare alle dine spørgsmål. Kom nu, Hentappen lige nu!

Reference:

Healthline. Fået adgang i 2021. Fantastiske briller til din ansigtsform.

Lokke. Besøgt 2021. En visuel guide til at vælge det perfekte par briller til din ansigtsform.