6 Naturlige antibiotika for at forhindre infektion

, Jakarta – Hvis din krop oplever en infektion, uanset om den opstår på indersiden eller ydersiden af ​​kroppen, skal den behandles umiddelbart før den bliver værre og har en længerevarende virkning. Mange menneskers valg til at håndtere tilstande som denne er ved at tage antibiotika, der er blevet ordineret af en læge.

Brugen af ​​antibiotika har været kendt i hundreder af år for at forhindre vækst af bakterier. Faktisk behøver du ikke tage disse antibiotika, for i øjeblikket kan du få antibiotikas effektivitet fra naturlige ingredienser. Her er seks naturlige antibiotika for at forhindre infektion, der kan indtages:

1. Hvidløgsekstrakt

Hvidløgsekstrakt har antimikrobielle egenskaber, der kan bekæmpe bakterieangreb. Du kan få hvidløgsekstrakt på markedet. Eller du kan lave din egen ved at lægge et par fed hvidløg i blød i olivenolie. Grundlæggende er hvidløg sikkert til forbrug, hvilket er op til to fed om dagen. Mere end det, risikoen for at forårsage indre blødninger. Det skyldes, at hvidløg, der indtages i overkant, kan forstærke virkningen af ​​blodfortyndende medicin.

2. Kanel og ingefær

Hvordan man forhindrer infektion med naturlige antibiotika, der kan prøves, er at bruge kanel. Denne ene ingrediens kan hjælpe med at reducere mængden af ​​sukker i blodet og behandle svampeinfektioner. Du kan også bruge ingefær. Denne ene ingrediens kan hjælpe med at lindre muskelsmerter, forkølelse, influenza og kvalme.

3. Honning

Honning er et naturligt antibiotikum, der er effektivt til at hjælpe kroppen med at overvinde en række sygdomme, der er blevet brugt siden den gamle egyptiske civilisation som en antibakteriel og sårhelende balsam. Bemærk venligst, at jo mørkere farve honningen har, desto bedre er dens antibakterielle og antioxidante evner.

I honning er der et indhold, der er nyttigt som et antibakterielt middel, nemlig hydrogenperoxid. Der er også en ret stor mængde sukker, som fungerer til at stoppe væksten af ​​visse bakterier. En af fordelene ved honning er at beskytte og pleje hudens sundhed. Hvordan man forebygger infektion med honning som et naturligt antibiotikum, som skal påføres direkte på det inficerede område.

4. Oreganoolie

Den næste måde at forhindre infektion på er at bruge naturlige antibiotika, nemlig at bruge oreganoolie. Denne olie kan reducere betændelse og helbrede mavesår. Tricket er at droppe lidt oreganoolie i vandet, hvorefter blandingen dryppes på det inficerede område. Undgå at synke eller påføre direkte på huden. Derudover kan denne olie også hjælpe med at behandle sinusinfektioner, hvis den bruges ved indånding.

5. Timianbladolie

Brugen af ​​timianblad æterisk olie er normalt kun til eksterne sår. Så det anbefales ikke at indtage det. Når du bruger det på sår, skal du blande timianbladolie med bærerolie såsom kokosolie eller olivenolie. Årsagen er, at ufortyndet timianbladolie risikerer at forårsage betændelse og irritation.

6. Fedolie

Nellikeolie har antibakterielle egenskaber. Denne olie kan bruges til at hæmme væksten af ​​bakterier. Ikke kun er det i stand til at bekæmpe bakterier, men det har også svampedræbende egenskaber og indeholder antioxidantkomponenter.

Det skal forstås, at naturlægemidler ikke altid er sikre for alle, især for dem af jer, der har visse tilstande eller allergier. Hvis du føler symptomer på en bakteriel infektion såsom feber, skal du straks tale med din læge. Du kan spørge din læge, om det er tilladt at tage naturlige antibiotika for at fremskynde helingen, og hvad er bivirkningerne. Uden tilsyn af en læge eller herbalist anbefales det ikke at selvmedicinere med naturlige antibiotika.

Udover at tage naturlige antibiotika, kan du også tage antibiotika, som er ordineret af en læge. For ikke at genere, kan du købe antibiotika, der er ordineret af en læge gennem ansøgningen via funktioner Apotek levering . Du behøver kun at afgive en ordre og derefter vente på, at ordren bliver leveret til sin destination. Kom nu, Hent Ansøgning i App Store og Google Play.

Læs også:

  • 6 typer af tandinfektioner og deres konsekvenser, du skal kende
  • Faren ved at ignorere urinvejsinfektioner
  • Kend 3 infektioner, der forårsager ondt i halsen