Årsager til, hvorfor cannabis er forbudt

, Jakarta – Cannabisplanten omtales ofte som en mirakelplante, fordi den er kendt for at have medicinske fordele, så længe den bruges sparsomt. Desværre bliver denne plante ofte misbrugt, fordi marihuana eller marihuana kan have en indflydelse " høj " på brugeren. I selve Indonesien betragtes brugen af ​​marihuana stadig som tabu og forbudt. Planter, der består af blade, blomster og planteknopper cannabis sativa det er forbudt at indtage.

Ud over at kollidere med lovligheden, anbefales det faktisk slet ikke at indtage marihuanablade, endsige at indtage det ved at blande det med mad. Årsagen er, at hash, der bliver spist, vil give en mere udtalt effekt, fordi det går direkte ud i blodbanen. Som et resultat kan marihuanaforbrug føre til store sundhedsproblemer. For at være klar, find ud af, hvorfor marihuana er forbudt at indtage, og hvorfor du bør undgå at bruge det.

Læs også: Årsager til, at stofmisbrug kan forårsage skizofreni

Farerne ved at indtage overdreven marihuana

Cannabis siges at kunne hjælpe medicinsk behandling, så længe det bruges sparsomt og med bistand fra fagfolk. Desværre bliver denne plante ofte misbrugt til midlertidig fornøjelse. Brugen af ​​marihuana kan faktisk forårsage effekter i form af en følelse af ro og højde. Men på længere sigt kan denne plante udløse bivirkninger i form af følelser af paranoia, kvalme og perceptuelle forstyrrelser. Hvis det bruges forkert eller overdrevent, siges marihuana at kunne få en person til at blive bevidstløs.

Cannabisforbrug bør undgås, fordi det kan forårsage afhængighed, der fører til misbrug. Den dårlige nyhed er, at misbrug af marihuana kan have forskellige sundhedseffekter på kroppen. Blandt dem:

  • Hjerneskade

Et af de organer, der med størst sandsynlighed bliver ramt af marihuanamisbrug, er hjernen. Denne plante udløser forstyrrelser i evnen til at tænke og beskadige hjernens struktur. Langvarig brug af marihuana kan få en person til at miste hukommelsen og hæmme hjernens funktion helt eller delvist.

  • Angribe lungerne

Bivirkninger ved at bruge marihuana kan også angribe lungerne. Tjæreindholdet i marihuana siges at være 3 gange højere end tjæreindholdet i tobak, og det er slet ikke godt for lungesundheden. Ikke nok med det, så siges røg fra marihuana også at have et indhold, der er mere udsat for at forårsage kræft end tobaksrøg.

Læs også: Er cannabis virkelig effektivt til at helbrede syringomyeli?

  • Blodbanen system

Cannabisbrug kan også forårsage forstyrrelser i kredsløbet. Dette kan få hjertet til at slå unormalt. Marihuanaforbrug kan få hjertet til at slå hurtigere end normalt og blive uregelmæssigt. Denne tilstand kan være farlig hos mennesker, der har en historie med hjertesygdomme, fordi en øget hjertefrekvens kan øge risikoen for et hjerteanfald.

  • Psykiske lidelser

Cannabisbrug på længere sigt kan påvirke mental sundhed. Der er mange tilstande relateret til psykiske lidelser, der kan opstå på grund af marihuanaforbrug. Cannabisbrug kan også forværre eller øge risikoen for psykotiske symptomer hos mennesker med skizofreni. Cannabisbrug kan også få en person til at opleve hallucinationer, vrangforestillinger, angst og panikanfald.

  • Let skade

Vanen med at indtage marihuana kan også nemt gøre nogen syge. Dette er relateret til faldet i immunsystemet. Et svagt immunsystem kan gøre en person mere modtagelig for sygdom og vanskelig at bekæmpe infektion.

Læs også: Lovligt i Thailand, kan marihuana være et diabetesmiddel?

Har du et helbredsproblem og har brug for en læges råd? Brug appen lige. Du kan nemt kontakte lægen via Video/taleopkald og Snak . Få information om sundhed og sund livsstil fra betroede læger. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play!

Reference:
NCBI (Adgang i 2019). Implikationer af legalisering af marihuana for unges stofbrug
Drug Free World (Adgang i 2019). Bag Røgskærmen
Narconon (Få adgang i 2019). Skjulte farer ved marihuana