Alt sammen ting for at slippe af med muldvarpe

, Jakarta – Muldvarpe er en normal hudsygdom, som næsten alle har. Muldvarpe kan forekomme på alle dele af kroppen og kan nogle gange forskønne ansigtet. Der er dog også mennesker, der føler sig forstyrret af tilstedeværelsen af ​​denne sorte plet, fordi den ikke er placeret korrekt.

Du skal være bekendt med små brune eller sorte knopper, der vises på huden, kaldet modermærker. En person kan have modermærker siden barndommen, og disse klumper kan stadig udvikle sig i løbet af de første 20 leveår.

At have så mange som 10-40 modermærker som voksen er stadig en normal tilstand, fordi modermærker er godartede og ikke skadelige. Der er dog også modermærker, nemlig melanom hudkræft. Denne type muldvarp skal fjernes fra kroppen. Du kan også fjerne ikke-maligne modermærker, hvis du føler dig generet af deres tilstedeværelse.

Før du fjerner en muldvarp, skal du først tjekke for ændringer i dens diameter, tykkelse, form og farve. Vær også opmærksom på, om din muldvarp er smertefuld eller bløder.

Muldvarpe kan fjernes kirurgisk eller naturligt. Fjernelse af modermærker ved operation tager kun kort tid og kræver ikke indlæggelse. Her er nogle måder at fjerne modermærker med den kirurgiske metode:

  • Barberingskirurgi

Denne metode kræver ikke sting og kan bruges til at fjerne små muldvarpe. Først vil lægen bedøve vævet i det område af muldvarpen, som du vil fjerne. Derefter vil området omkring muldvarpen blive skåret ned til bunden ved hjælp af en lille kniv.

  • Excisionskirurgi

For at fjerne en muldvarp, der er stor nok, kan du bruge kirurgisk excision. Metoden ligner næsten barberingsoperation, nemlig først vil vævet omkring muldvarpen blive bedøvet, derefter vil lægen skære muldvarpen sammen med det omkringliggende hudvæv ved hjælp af en skalpel. Derefter vil lægen lukke såret med sting.

  • Brændende muldvarpe

En anden mulighed for at fjerne muldvarpe er at brænde dem. Lægen vil brænde det øverste lag af muldvarpen ved at fastgøre et varmt, elektrisk drevet metal til muldvarpen. Denne metode vil ikke forårsage blødning, men det vil tage flere gange at fjerne muldvarpen fuldstændigt.

  • Frysning med flydende nitrogen

Ud over at brænde kan muldvarpe også fjernes ved frysning. Lægen vil sprøjte en underafkølet væske af nitrogen i små doser på muldvarpen. Om få øjeblikke vil muldvarpen forsvinde, men vil efterlade en blære på størrelse med en muldvarp. Men bare rolig, disse vabler vil gå væk af sig selv.

Ud over hjælp fra en læge kan du også selv fjerne modermærker derhjemme på følgende naturlige måder:

  • Hvidløg

Skær hvidløget i halve, og sæt det derefter på muldvarpen. Dæk med en bandage og lad det stå natten over. Gør behandlingen med hvidløg i et par dage, indtil muldvarpen forsvinder.

  • Æble cider eddike

Æblecidereddike er kendt for at være effektiv til at fjerne modermærker. Æble- og vinsyren i eddike er effektive til at fjerne modermærker. Tricket er at rense ansigtet først og derefter smøre lidt eddike på muldvarpen.

  • Jod

Denne naturlige ingrediens er det bedste valg for personer med følsom ansigtshud, fordi den ikke vil forårsage en brændende effekt som hvidløg og æblecidereddike. Metoden er meget nem, bare påfør jod direkte på muldvarpen tre gange om dagen. Og gør denne behandling hver dag, indtil muldvarpen forsvinder.

Hvis du vil vælge en kirurgisk metode, skal du sørge for at vælge en betroet og erfaren kirurg. Kontakt straks en læge, hvis huden oplever visse virkninger efter at have gennemgået metoden til at fjerne modermærker. Du kan også spørge om de hudlidelser du oplever til eksperterne hos .

Kontakt lægen via Video/taleopkald og Snak når som helst og hvor som helst. Nu, har også allerede funktioner Service Lab hvilket vil gøre det nemmere for dig at lave en sundhedstest. Du kan også købe sundhedsprodukter og vitaminer, du har brug for . Ingen grund til at bekymre sig om at forlade huset, bliv bestille kursus og ordren vil blive leveret inden for en time. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.