Huden føles tyk og skællende, pas på symptomer på heloma

, Jakarta – At holde huden på hænder og fødder ren er en måde, der kan gøres for at undgå sundhedsproblemer, der angriber huden, hvoraf en er heloma. Helomsygdom opstår, når et fortykket hudlag, der dannes på grund af tør hud, ofte er under pres.

Læs også: Helomer kan forekomme på fingrene, her er årsagerne

Denne tilstand er almindeligt oplevet af alle, der ofte bruger sko med ubehagelige størrelser og ikke holder huden ren. Heloma vises med en række forskellige symptomer, fortykkelse af huden og ledsaget af skællende hud er nogle af symptomerne på heloma. Dette er den fulde anmeldelse.

Symptomer på Helomas

Helomer er forskellige fra hård hud. Helomer har generelt en rund form og varierer i størrelse. Lancering fra Mayo Clinic Heloma opstår, når der er et fortykket og hærdet hudlag, når den del af huden oplever kontinuerlig friktion og tryk. Selvom det ikke er farligt, forårsager denne tilstand ubehag til smerte hos patienter.

Der er flere symptomer oplevet af en person med heloma. Lancering fra Medicinske nyheder i dag Generelt oplever mennesker med heloma fortykkelse af huden ledsaget af en ret hård klump. Derudover ser huden også tør og skællende ud. Denne tilstand er ledsaget af smerter under huden.

Læs også: Myter eller fakta At træde på husdyrgødning kan få heloma

Du bør straks besøge det nærmeste sygehus og lave en undersøgelse af de lidelser, der opleves omkring huden, for at få den rette behandling, især hvis det helom, du oplever, forårsager uudholdelige smerter, irritation og rødme.

Denne tilstand kan faktisk behandles selvstændigt derhjemme, men hvis du har følsom hud og nervøse lidelser, bør du følge lægens behandlingsråd. Hvis du har diabetes og lidelser i blodkarrene, bør du behandle det varsomt for ikke at forværre den sygdom, du tidligere havde.

Overvind Heloma uafhængigt

Generelt opstår helomer på grund af tryk og friktion på huden gentagne gange over en længere periode. Der er flere faktorer, der udløser en person til at opleve heloma, såsom at bære sko, der er for smalle, gå eller løbe for ofte, spille musikinstrumenter med friktion eller tryk på hænderne, have fingerdeformiteter og også have ar.

Men bare rolig, for helomer, der ikke er for alvorlige, kan behandles derhjemme. Lancering fra American Academy of Dermatology , kan du blødgøre fødderne eller hænderne, der har heloma, for at blødgøre den del af huden, der har heloma. Gnid derefter forsigtigt den fortykkede hud. Fugt derefter huden med en fugtighedscreme. Glem ikke altid at bruge behageligt fodtøj og stop aktiviteter, der udføres af hænderne med friktions- eller trykprocessen.

Læs også: 6 enkle tips til at undgå helomer på huden

Heloma kan også behandles med medicinsk behandling. Fjernelse af huden, der har en heloma, brug af medicin og kirurgi kan gøres for at behandle en heloma, der allerede er ubehageligt og forstyrrer den syges daglige aktiviteter.

Hvis nogen stadig vil spørge om heloma og hvordan man behandler det, kan du spørge lægen direkte gennem ansøgningen . Hent appen lige nu!

Reference:
American Academy of Dermatology. Tilgået 2020. Sådan behandler du majs og hård hud
Medicinske nyheder i dag. Tilgået i 2020. Alt om majs og hård hud
Mayo Clinic. Tilgået 2020. Majs og hård hud