Dette er den skjulte grund til, at folk snyder

, Jakarta - At have en partner, der elsker hinanden, er loyal og uden alvorlige slagsmål er en drøm for ægtepar. Især for langvarige forhold. Det er bare, at efterhånden som et forhold fortsætter, forsvinder niveauet af harmoni med tilstedeværelsen af ​​flere faktorer, såsom utroskab.

Normalt bliver snyd ikke kun udført af mænd, men også af kvinder. Næsten alle par tolker utroskab som en fatal og utilgivelig fejltagelse. Ikke få par vælger at afslutte et forhold, hvis de finder ud af, at deres partner er dem utro, så spørgsmålet opstår, hvad er grundene til, at folk er utro?

1. Gensidig utilfredshed

Årsagen til det første snyd er en følelse af gensidig utilfredshed og manglende forståelse for partnerens vilje. Normalt er nogle kvinder så nemme at formidle utilfredse ønsker i et forhold til deres partner. I modsætning til tilfældet med mænd, der er svære at formidle til kvinder, så er det som kvinde svært at vide, hvornår hendes mand ønsker at blive forstået. For det, prøv at forstå hinanden, hvad din partner ønsker ved at tale om begge dele.

Læs også: 4 typer snyd, der ofte sker

2. Føl "Klik" med andre

Næsten så mange som 40 procent af folk, der arbejder på et kontor, har en affære med deres arbejdskammerat. Dette sker på grund af den hyppige intensitet af at møde mennesker, når de får deres partner til at føle sig mere værdsat af dem. Derfor er det meget vigtigt at få din partner til at føle sig værdsat derhjemme.

3. Nedsat følelsesmæssig tilfredshed

For at bevare kvaliteten og intimiteten i forholdet er det nødvendigt at ønske at tilfredsstille følelsesmæssig tilfredsstillelse med en partner. Utroskab som denne involverer normalt ikke elementer af seksualitet. Men ubevidst vil følelsesmæssige følelser være tæt på mennesker, der bare vokser over tid.

4. Der er et element af hævn

I et romantisk forhold, især mand og kone, er der selvfølgelig et mætningspunkt, der kan føre til utroskab. Dette mætningspunkt gør også par tvunget til at have en affære med en tredje person. Når din partner er dig utro, og du finder ud af det, får du ofte hævn ved at gøre det samme.

Læs også: Opmærksomhed sådan som mænd kan lide

5. Vær opmærksom på din egen partner

Følelser af mindreværd opstår normalt, når en person ikke længere tror på sig selv. Dette skyldes forskellige ting, såsom partnerens sociale status. Der er en følelse af mindreværd, så bliver man det usikker af egne evner. På den måde opstår der et ønske om at have en affære med en tredje person, der gør sig selvsikker på sine evner, uden at skulle være tosidet over for sin partner.

6. Træt eller træt af din partner

At kede sig eller kede sig er den mest almindelige årsag, især for par, der har boet sammen med deres partner i længere tid. Denne kedsomhed er uundgåelig, så den bliver en trigger i affæren. Lav derfor altid aktiviteter uden for de daglige vaner hos dig og din partner. For eksempel at tage på ferie sammen eller andre aktiviteter.

7. Vred

Nogle gange kan utroskab være så simpelt som en handling af ren vrede. Mange indrømmer at være utro, fordi de ønsker at få luftet deres vrede. Enten fordi han vil hævne sig på en partner, der har været ham utro før eller måske bare fordi han føler sig irriterende.

8. Vil afslutte forholdet

En person, der har været ham utro, kan være fordi han ønsker at afslutte sit nuværende forhold og bruger snyd til at give en "besked". For at parret ikke skal bøvle med at skulle bestemme direkte, selvom det ikke er en klog måde at afslutte forholdet på.

Læs også: Undgå at gøre dette, når du er vred

Hvis du har oplevet utroskab og er utilpas med dens virkninger, såsom psykiske problemer, bør du ikke føle dig alene. Søg professionel hjælp såsom en psykolog gennem appen . Kom nu, Hent appen nu!

Reference:
Psykologi i dag. Tilgået 2020. De 10 grunde til, hvorfor mænd snyder
WebMD. Hentet i 2020. Derfor snyder vi.