Sådan ammes en baby, hvis moderens brystvorter er flade

”Efter fødslen har mødre en forpligtelse til at amme deres børn. Der er dog mange forhindringer, som mødre oplever, når de ammer, en af ​​dem er besvær med at amme på grund af flade brystvorter. Hvordan kan du så fortsætte med at elske din baby jævnt, selvom brystvorterne ikke stikker ud?”

Jakarta - Ligesom bryster vil brystvorterne på enhver mor have en række forskellige former. Kort sagt, ikke alle ammende mødre har udstående brystvorter. Nogle mødre har svært ved at amme deres små, fordi de hævder at have flade brystvorter. Du behøver dog virkelig ikke bekymre dig. Mødre kan stadig amme deres babyer, selvom brystvorterne ikke skiller sig ud eller er flade.

Læs også: 4 Sundhedsproblemer, som ammende mødre ofte oplever

Her er straks en nem måde at amme en baby med en flad brystvorte:

  • Udfører brystvortestimulation

Stimulering af brystvorterne kan gøres ved at trække brystvorterne langsomt ud. Brug din tommel- og pegefinger til at trække i brystvorten. Udover at trække den direkte, kan du også stimulere brystvorten ved at bruge en kølig fugtig klud. Stimulering af brystvorterne kan også ske ved at bruge Hoffman-teknikken. Her er trinene:

  • Placer din tommel- og pegefinger på begge sider af brystvorten.
  • Tryk din finger ind i brystet.
  • Stræk forsigtigt området i hver retning.
  • Du kan gentage denne teknik fem gange hver morgen.
  • Brug Nipple Shield

Nippel skjold er et værktøj, der ofte bruges til at hjælpe med at få brystvorten til at føles længere. Brug brystvorte skjold Mødre kan gøre det, så barnet sutter direkte på brystet. På den anden side, brystvorte skjold Det bruges også til at stimulere barnets gane og udløse sugerefleksen.

Amning ved hjælp af brystvorte skjold vil hjælpe brystvorterne til at skille sig mere ud. Du kan stoppe med at bruge den, når din lille har mestret ammeteknikker godt. Alligevel vil succesen af ​​denne proces afhænge af tilstanden af ​​moderens eget brystvortevæv.

Det man skal huske er brystvorte skjold ikke den eneste måde, der er mest effektiv, når moderen har flade brystvorter. Mødre kan spørge en ammevejleder gennem ansøgningen så du kan få den bedste løsning og kunne amme mere smidigt. Hvis du ikke har appen endnu hurtig Hent i Play Store eller App Store, ja!

Læs også: Næringsstoffer påkrævet af ammende mødre

  • Prøv at bruge Brystskjold

Amningsaktiviteter for mødre med flade brystvorter vil føles sværere, når brysterne hæver. Årsagen er, at brysterne mister deres elasticitet, så brystvorterne går dybere. Den løsning, du kan gøre, er at bruge brystskjold for at beskytte ømme brystvorter og forbedre flade brystvorter.

brystskjold er et ammehjælpemiddel, der bruges i en plastik bh. Dette værktøj består af to dele, nemlig bagsiden med huller til at brystvorterne kan stikke ud, og en rund kuppel der passer inde i bh'en.

Dette værktøj fungerer ved at løsne brystvorten og få den til at stikke langsomt ud. Mødre behøver ikke at bære det hele tiden, kun 30 minutter før de ammer barnet.

Læs også: Nybagte mødre Vær ikke bange for at amme, følg disse trin

Bliv ikke afskrækket, hvis du har flade brystvorter. Der er mange andre måder, som mødre kan prøve, en af ​​dem er ved regelmæssigt at pumpe modermælk, så dens produktion forbliver i overensstemmelse med den lilles behov og forhindrer mastitis på grund af hævede bryster. Enhver mor er en god forælder for sine børn, uanset omstændighederne. Så hold ånden, ja, frue!



Reference:
Healthline. Tilgået 2021. 11 tips til at lette amning med flade brystvorter.
Baby Center. Tilgået i 2021. Amning med flade eller omvendte brystvorter.