Få mere at vide om duernes egenskaber, sådan er det

, Jakarta – Selvfølgelig er nogle mennesker bekendt med duer. Ud over at de ofte findes i byparker, er duer også mange valgmuligheder som kæledyr, fordi vedligeholdelsesprocessen er ret nem.

Læs også: 5 tips til pasning af duer

For at være mere optimal i duepleje er der ikke noget galt i at kende nogle egenskaber om duer. På den måde bliver det nemmere for dig at holde duer og undgå forskellige risici for helbredsproblemer for dine yndlingsfugle.

Få mere at vide om duer

Duer er en type fugl, der har en medium kropsstørrelse. Normalt har duer en kropslængde på 32-37 centimeter. Set fra det fysiske, har duer en hals, der er ret kort og tæt. Derudover er duens næb ikke for langt. Så det er ikke så svært at genkende duer.

Duer har en række forskellige farver, men generelt har duer en grå farve. Formen på duens hale er også normalt rund med en mørk spids. Denne type fugle findes ret ofte i byens parker af samfundet. Udover at være kæledyr, findes duer også i vilde forhold i deres naturlige habitat.

Hvordan sikrer man sig, at fuglen er ved godt helbred? Duer er en type fugl, der har en unik hovedform. Hvis fuglen har en god hovedform og størrelse, indikerer denne tilstand, at duen er i god stand.

Derudover har duer et lille og spidst næb. Duer er ved godt helbred, hvis næbbet forbliver spidst. Duer har også runde øjne. Sørg for, at duen stadig har begge runde øjne for at sikre sundheden.

Læs også: 5 finkepleje du skal vide

Duer er en fugletype i par. Så du bør købe to typer duer i par, så duerne ikke oplever stressforhold.

Sørg desuden for, at duens farve forbliver skinnende og ikke mat. Sikre straks din elskede fugls sundhed hos dyrlægen igennem hvis fuglen ser ud til at have helbredsproblemer i fjer- eller hudområdet. Tidlig behandling vil helt sikkert gøre behandling og pleje lettere.

Giv det rigtige foder til duer

For at bevare duernes sundhed skal du også sørge for den bedste mængde foder. Duer vil spise en masse korn, såsom ris, hvede, majs, hvide ris, til brune ris.

Glem desuden ikke at forberede rent vand til fuglene, så deres væskebehov kan dækkes ordentligt. For at undgå stressende forhold skal du også forberede et behageligt og rent bur til duer.

Sørg for, at størrelsen på dueburet er stor nok til, at duen kan bevæge sig i buret. Du skal også forberede en voliere med tilstrækkelig ventilation, undgå rovdyr og heller ikke være i direkte sollys.

Glem ikke altid at holde buret og din due ren. Du skal bade duen, så dens kropsrenlighed bevares. Det er nogle ting, du skal vide om duer.

Læs også: Kend kendetegnene ved sunde duer

Tøv ikke med at lave et sundhedstjek hos dyrlægen via . Kom nu, Hentlige nu, så du kan få information om den rigtige måde at holde duer på.

Reference:

Thegorbalsla. Tilgået i 2021. Due.

Duekontrolressourcecenter. Tilgået i 2021. Duer.