Vil du have kropspiercing? Dette er de sikre tips!

, Jakarta – I første omgang, piercing eller piercing udført af kvinder i begge ører for at bære øreringe for at forskønne sig selv. Men nu er piercing også foretrukket af mænd og udføres ikke kun på ørerne, men også på andre kropsdele, såsom øjenbryn, næse, tunge og navle. Piercing bør ikke udføres skødesløst. Vær opmærksom på den sikre måde piercing så du undgår de dårlige effekter, ja.

Hvis det udføres af en uddannet fagmand, er det usandsynligt Krops piercing eller kropspiercinger giver dårlige bivirkninger. Men hvis det gøres skødesløst og uden hjælp fra betroede eksperter, piercing kan give en masse bivirkninger, der er ret alvorlige.

Ifølge hudlæger ved Northwestern University Feinberg School of Medicine er det mest almindelige problem, der opstår efter en kropspiercing, en bakteriel infektion på piercingstedet. På den anden side, Krops piercing kan også forårsage nogle alvorlige helbredsproblemer såsom hepatitis B, hepatitis C, stivkrampe, til HIV. Selv når det udføres på en sikker måde, indebærer piercing stadig risikoen for en allergisk reaktion på piercingen, blødning, hudrevne eller ardannelse, betændelse og kronisk infektion. At kende de mange risici ved Krops piercing , må du hellere overveje grundigt og gøre Krops piercing på en sikker måde:

  • At kende risikoen for infektion

Hvis du i øjeblikket har en infektion eller et åbent sår, er det bedst at udsætte det piercing . Risikoen for infektion efter en piercing kan stige, hvis den udføres af en utrænet person, ved hjælp af urent udstyr, i et usterilt miljø, og hvis såret ikke er helt helet.

  • Overvej kropsdele

Tænk først, hvilken del af kroppen der er let at få piercet og mindre risikabelt. Navlen er stadig den nemmeste del at få piercing på, men tungen og næsevæggen (septum) er områder, der er i høj risiko for piercing og som tager lang tid om at hele.

  • At vælge en professionel og uddannet piercer

For at gennembore øreflippen kan du gøre det i smykkebutikker eller sundhedscentre. Men at pierce andre kropsdele end øreflippen, sker normalt i stedet for tatoveringer og piercinger. Så vælg en piercing, der er kendt for sin kvalitet og garanterede renlighed. Nordvestlige forskere afslører, at en kvalificeret piercer har en god forståelse af fysiologien og anatomien af ​​den kropsdel, der skal gennembores. Piercere skal også bruge sterilt værktøj og være uddannet i piercing, så du undgår blødninger og infektion.

  • Fortæller Piercers sygehistorie

Professionelle piercere skal kende sygehistorien for den person, der vil bruge deres tjenester. Du bør også være åben om eventuelle helbredsproblemer, du har, såsom allergier, hjertesygdomme, diabetes og astma. Dette for at pierceren kan forudsige de sundhedsrisici, der kan opstå, og give den bedste rådgivning. For at begrænse blødning bør du ikke tage aspirin i en uge. Inden piercingen vil du også blive bedt om at tage ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID), såsom ibuprofen eller naproxen, mindst én dag før piercingen og i 7 dage efter den.

  • Stivkrampevaccine

Det anbefales at få stivkrampevaccinen før piercing hvis du ikke er blevet vaccineret inden for de seneste 10 år.

  • Vælg de rigtige smykker

Så du undgår metalallergi, så bør du vælge den rigtige type smykker. Vælg smykker lavet af 14 eller 18 karat guld, niobium, titanium eller et godkendt akrylprodukt. Undgå smykker lavet af andre metaller end de allerede nævnte, især nikkel, da mange mennesker er allergiske over for disse metaller.

  • Følg plejeinstruktionerne

Spørg pierceren, hvor lang tid det normalt tager for såret at hele, og hvordan man holder såret rent. Spørg også, hvad du skal gøre for at lindre bivirkningerne af piercingen, såsom smerter eller hævelse. Og gør piercerens forslag.

Tal med din læge, hvis din piercing ikke heler gennem appen . Læge kan kontaktes via Video/taleopkald og Snak når som helst og hvor som helst. Så hvad venter du på? kom nu Hent nu også i App Store og Google Play.