6 typer fisk, der er gode for børns intelligens

, Jakarta – Fisk er en type mad, som mødre skal give til deres små, der stadig vokser. Udover den bløde konsistens og lækre smag er fisk også rig på protein og andre ingredienser, der er gavnlige for udviklingen af ​​den lilles hjerne. Selv baseret på nyere undersøgelser har børn, der spiser fisk mindst en gang om ugen, en højere IQ end børn, der sjældent spiser fisk, du ved. Kom nu, find ud af, hvilke fisk der er gode til at øge børns intelligens her.

1. Laks

I hver 100 gram laks er der 415 kalorier, 46 gram protein og 23 gram fedt. Derudover er laks også rig på omega-3 fedtsyrer, som er ingredienser, der spiller en stor rolle for at øge børns intelligens. Andet indhold i laks, såsom zink, jern, niacin, vitamin B12 og vitamin B6 er næringsstoffer, der er nødvendige for børns hjerneudvikling.

Læs også: 5 fordele ved laks, der kan opnås for sundheden

2.Mælkefisk

Mælkefisk er en type fisk, der er billig, men har meget næring. Indeholder ikke kun kalorier, protein og fedt, mælkefisk indeholder også omega-3 fedtsyrer, der kan forbedre børns intelligens. Omega-3 indholdet i mælkefisk er også nyttigt til at booste barnets immunforsvar og hjælpe din lille med at få et bedre syn.

Men fordi mælkefisken har mange pigge, kan moderen omgå dette ved at koge mælkefisken med en trykkoger, så piggene bliver bløde.

3. Skipjack

Skipjack er en type fisk, der er høj i protein. Dette proteinindhold er nyttigt til at øge intelligensen i hjernen hos børn, der stadig er i deres spæde barndom. Ofte vil fodring af børn med skipjack-tun have en positiv indvirkning på deres hjerneintelligens senere. Derudover kan skipjack-tun også forbedre børns hukommelse, du ved. Dette skyldes indholdet af omega-3 fedtsyrer i den.

Læs også: 5 rutiner, der forbedrer børns intelligens

4.Gul hale

Udover at være rig på protein, er gul halefisk også rig på omega 3 og omega 6, som er nyttige til at støtte børns hjerneudvikling. Denne fisk er meget nem at få, fordi mange sælges på traditionelle markeder og supermarkeder. Hvordan man behandler det er også nemt, bare steg det i formen filet eller kogt hele og tilsæt nogle krydderier for at gøre det mere krydret.

5. Tun

Tun er også en type fisk, der har et meget højt indhold af omega-3 for at optimere børns hjerneudvikling. Mødre kan give laks til børn, da de kan få supplerende mad til modermælken, så deres hjerneudvikling er mere optimal. Udover omega-3 er tun også rig på essentielle næringsstoffer som DHA, fosfor, kalium, magnesium og vitamin B6.

6. Oppustethed

Fisk, der har en god smag, er nem at finde overalt og er økonomisk prissat, viser sig at være rig på næringsstoffer, du ved. Makrel er rig på DHA og Omega 3. I en ounce makrel er der omkring 2,6 gram omega 3. Hvis din lille er under 6 år, så giv ham 3-5 ounce makrel om ugen, ja, så den lille man kan vokse op til at være et smart barn.

Læs også: Disse 7 fordele ved fisk og skaldyr til sundhed

Nå, det er nogle typer fisk, du kan give for at øge din lilles intelligens. Hvis du vil vide mere om ernæringen af ​​en bestemt fødevare eller barnets ernæring, skal du bare spørge lægen gennem applikationen . Kontakt lægen via Video/taleopkald og Snak når som helst og hvor som helst. Hvad venter du på? Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.