Dette er funktionen af ​​Fødselsballet til forberedelse til fødslen

Brugen af ​​en fødebold kan give fordele for gravide, hvoraf en er forberedelse til fødslen. Ved rutinemæssigt at bruge dette værktøj, siges kroppen at være mere afslappet før fødslen. Så hvordan bruger du denne bold?

, Jakarta – Fødsel er det mest stressende øjeblik for en kommende mor. Derfor er det vigtigt at gøre leveringsprocessen mere behagelig. Faktisk kan forberedelsen til en behagelig fødsel begynde under graviditeten. Selvom det gøres korrekt, kan mødre stadig føle sig godt tilpas efter at have gennemgået fødselsprocessen.

Der er mange måder og forberedelser til fødslen, der kan gøres. En ting du kan prøve er brugen af ​​en fødselskugle. hvad er det? Find ud af mere om fødselsbolde og hvad er fordelene ved at forberede sig til fødsel i den følgende artikel!

Læs også: 8 tips til normal fødsel

Forberedelse til en behagelig fødsel

Fødselsbolde kan inkluderes på listen over forberedelser til en behagelig arbejdsproces. Fordi man kan stole på dette ene værktøj selv fra graviditetstidspunktet, under fødslen, indtil efter fødslen. Gravide kvinder kan bruge dette værktøj til at forberede sig selv og stimulere en lettere fødselsproces.

Fødselsbold i sig selv er en gymnastikbold aka en stor bold lavet af latex. Denne bold har generelt en højde på omkring 65-75 cm. Denne specielle bold er designet til at være skridsikker, når den bruges på gulvet. Dette gør fødselskuglen relativt sikker til brug af gravide kvinder. Brugen af ​​denne bold siges at være i stand til at gøre gravide kvinder mere forberedte og afslappede før fødslen.

Læs også: 10 Liste over genstande i en fødselsforberedelsestaske

Under graviditeten kan vordende mødre bruge denne bold, når de går ind i tredje trimester. Årsagen er, at fosteret i denne alder normalt bliver større og kan få moderen til at føle sig utilpas. Fosteret i livmoderen kan presse blodkarrene og nerverne i bækkenområdet til omkring ryggen. Som følge heraf føler gravide kvinder ofte smerte og ubehag i området.

Nå, for at lindre dette rådes gravide kvinder til at fortsætte med at være aktive og dyrke let motion. Fødselsbold kan bruges til at dyrke sport under graviditeten. Normalt bruges denne bold til at blive besat eller bruges som en erstatning for en stol til træning. At sidde på en bold, når graviditeten er vokset, kan give en følelse af komfort.

Derudover kan tilvænning til at sidde på denne bold også hjælpe gravide kvinder med at opretholde en oprejst siddestilling. Ved regelmæssigt at udføre denne stilling, vil mave- og rygmusklerne blive stærkere. Det kan også forbedre kropsholdningen. Med den rette kropsholdning kan gravide naturligvis mindske risikoen for rygsmerter, og kroppen vil være bedre forberedt til fødslen.

Under graviditeten kan mødre også lave bækkensvingende bevægelser på fødebolden. Dette siges at hjælpe med at opretholde babyens position i livmoderen. Faktisk menes denne bevægelse også at hjælpe med at forbedre positionen af ​​en sædebaby.

Selvom den har mange fordele, er der én ting du skal vide, nemlig at denne bold er lavet af latexmateriale. Hvis moderen har en historie med allergi over for dette materiale, bør du være mere forsigtig eller undgå at bruge fødekugler.

Læs også: Forbered disse 3 ting før fødslen af ​​dit lille barn

I stedet kan gravide dyrke andre former for motion, som er ret sikre. Har du brug for rådgivning under graviditeten eller har du spørgsmål inden fødslen, kan du spørge lægen i ansøgningen . Kontakt lægen via Videoer/Taleopkald eller Snak. Fortæl de klager, du oplever, og få tips til at opretholde en sund graviditet fra eksperterne. Hentnu i App Store eller Google Play!

Reference:
Baby Center. Hentet 2021. Brug af en fødselskugle.
Healthline. Fået adgang i 2021. Hvad er en fødselskugle, og skal jeg bruge en?