5 gode stræk at lave om morgenen

, Jakarta – At udspænde om morgenen er en fantastisk måde at starte dagen på. Ved at strække ud kan du 'vække' dine muskler, så de kan fungere ordentligt under dine aktiviteter i løbet af dagen.

At udspænde om morgenen kan også give dig mere energi og øge din selvtillid til at komme igennem dagen. Den behøver ikke at være for lang, du kan strække dig mindre end 10 minutter før din aktivitet.

Læs også: 5 strækbevægelser efter at have siddet for længe

Her er gode strækninger at lave om morgenen:

1.Barnets stilling

Denne stilling er fremragende til at strække hofter, bækken, lår og rygsøjle, som alle kan føles lidt stive om morgenen. Barnets stilling hjælper med at berolige hjernen og reducere stress og træthed, så du føler dig frisk til at starte dagen.

Tricket, start med at knæle på et yogatæppe, luk derefter fingrene og sæt dig på hælene, og adskil derefter dine knæ i hoftebredde fra hinanden. Læg derefter kroppen mellem lårene som en udmattende stilling. Ret dine arme ud foran dig og mærk din rygsøjle strække sig. Hold denne stilling i 1-3 minutter.

2.Katteko

Når de udføres sammen, kan disse to stillinger øge cirkulationen af ​​spinalvæske. Dette hjælper med at smøre rygsøjlen, strækker ryg og bryst og giver en blid massage til organerne i maveområdet. Alt dette er godt for at hjælpe den, der passer kroppen til at gå igennem dagen.

Start med at kravle som en baby, og sørg for, at dine skuldre er lige over dine håndled og dine hofter lige over dine knæ. Indånding, sænk din mave og lad din ryg bue i en U-form, og løft dit hoved lidt op mod loftet. Dette er ko-positur.

Derefter, mens du udånder, bukker du ryggen op. Dette er kattepositur. Gentag denne stilling i 5 vejrtrækninger.

Læs også: Dette er vigtigheden af ​​at varme op før sport

3. Nakkerotationsstræk

En enkel måde at strække din nakke på er at vride den. Du kan lave denne strækning, mens du stadig sidder på kanten af ​​sengen med fødderne fladt på gulvet.

Drej derefter nakken i en hel cirkel og bring dine ører så tæt på dine skuldre som muligt. Drej forsigtigt halsen 5 gange med uret og drej den langsomt 5 gange mod uret.

4.Skulderstrække

Denne enkle stræk kan holde dine skuldre sunde og fleksible. Tricket, stå ved siden af ​​sengen, og lim derefter fingrene. Løft derefter dine hænder over hovedet med håndfladerne opad.

Træk indtil du mærker dine ribben strække sig. Hold et tal på 10 og gentag 5 gange mere. Hvis du føler skuldersmerter, mens du laver denne strækning, bør du stoppe øvelsen med det samme.

5. Stående Quad Stretch

Denne strækning har til formål at strække musklerne i din quadriceps. Tricket, stå op og hold noget stabilt. Bøj derefter det ene knæ op og hold din ankel med den ene hånd. Hold i 15 sekunder og gør det samme på det andet ben. Gentag denne strækning på hvert ben 3 gange.

Læs også: Her er 6 nemme øvelser til folk med knæsmerter

Nå, det er en god strækning at gøre om morgenen. Væn dig til at lave de enkle stræk ovenfor før aktiviteten. Hvis du føler muskelsmerter i visse dele af din krop efter at være vågnet, og det ikke går væk, skal du straks tale med din læge. Nu kan du tale med din læge om helbredsproblemer og bede om sundhedsråd via appen . Kom nu, Hent lige nu.

Reference:
Healthline. Tilgået 2020. 7 morgenstræk for at starte din dag.
Meget godt helbred. Tilgået i 2020. 5 morgenstrækøvelser