Kan lide at være ydmyg for at vise frem, genkende den type person, som ydmyg praler

, Jakarta - Det er virkelig irriterende at se folk, der har en hobby med at vise sig frem. Men nutidens show-off-kultur vises ikke altid på en åbenmundet måde. De fleste mennesker foretrækker faktisk at vise sig frem eller prale i forklædning. Nå, hvis du ofte ser ham eller møder ham på sociale medier, kaldes denne type person " ydmygt pral ”.

Nogen der gør ydmygt pral normalt kan lide at sige ting, der er i modstrid med deres sande hensigter. Deres mål er normalt at få ros eller anerkendelse fra andre, men virker stadig ydmyge. Nå, her er kendetegnene ved folk, der kan lide ydmygt pral, som du kan genkende.

Læs også: Vis din yndlingsplayliste frem, dette er relateret til mental sundhed

Lær den ydmyge-braggende type mennesker at kende

Opførsel ydmygt pral stadig mere udbredt med udviklingen af ​​teknologi og sociale medier. Som bekendt kan alle nu udtrykke deres humør gennem opslag på sociale medier. Ifølge en undersøgelse fra Harvard Business School, mest ydmygt pral pakket ind i en sætning med en tone af klage. Som det viser sig, giver denne form for skjult fremvisning faktisk en værre effekt end at vise sig åbenlyst, du ved!

Faktisk adfærd ydmygt pral meget let at genkende fra brugen af ​​visse sætninger. Hans varemærke er normalt en, der ydmygt pral kan lide at sige noget igen og igen, men med en holdning, der "som om" lavt selvværd. For eksempel, "Hvordan kan det være, at jeg blev optaget på det bedste universitet, selvom jeg sjældent studerer", eller "Hvorfor stoler jeg altid på min chef, selvom der er mange andre mennesker på kontoret", eller noget som "Wow, mit ansigt ser virkelig glat ud og har ingen bumser, selvom det ikke er brugt hudpleje".

Læs også: Hyppigt at forvente komplimenter kan være narcissistiske symptomer

Ud fra de tre sætninger er det tydeligt, at personen ønsker at vise, at han er smart, vigtig, meget pålidelig, stor og smuk. En af de klare grunde til, at nogen gør det ydmygt pral er behovet for anerkendelse eller opmærksomhed fra andre. Nå, når personen ikke får det svar, de forventer, kan de blive ved med at prøve at få opmærksomhed.

I bund og grund en, der opfører sig ydmygt pral forsøger at opnå anerkendelse og opmærksomhed fra andre ved at påpege sine fejl, men hans egentlige hensigt er at blive rost for sine styrker. Dette er bestemt ikke godt, hvis det gøres kontinuerligt. I stedet for at få sympati fra andre, folk der kan lide ydmygt pral I gennemsnit bliver de hadet meget.

Prøv at handle, som det er og naturligt. For når man har en fordel, skal man nok ikke prøve så meget for at vise den til andre. Når du har fordele og bliver ved med at være ydmyg, så vil folk omkring dig automatisk respektere dig.

Læs også: Negative virkninger på børn opdraget af narcissistiske forældre

Har du andre spørgsmål om anden psykisk sundhed, kan du drøfte med en psykolog gennem ansøgningen . Ingen grund til at tage på hospitalet, bestå Du kan kontakte en psykolog når som helst og hvor som helst via Snak eller Stemme/videoopkald. Kom nu, Hent appen nu!

Reference:
Psykologi i dag. Tilgået 2020. The Psychology of Humblebragging.
Psykologi i dag. Tilgået 2020. Hvorfor folk hader ydmygt pral.
Harvard Business School. Tilgået 2020. Humblebragging: A Distinct – and Ineffective – Self-Presentation Strategy.