5 spørgsmål om intimitet, som millennials ofte bliver stillet, og svarene

Jakarta – Bevidst eller ej, artikler, der diskuterer intime forhold, er en af ​​de artikler, der læses af flest mennesker, fordi mange spørgsmål om intime forhold vil blive besvaret der. Faktisk søges denne form for emne også gennem søgemaskiner som Google. Dette er naturligt, fordi kvaliteten af ​​intime forhold mellem mand og kone er nøglen til harmoni i hjemmet. Så hver part vil helt sikkert gøre de bedste ting for deres partner for at opnå denne tilfredsstillelse.

De fleste mennesker ville føle sig flov, når de spørger om intime forhold til andre mennesker. Derfor er internettet en mulighed for at få information om dette emne. Nå, for det, her er nogle spørgsmål om intime forhold, som er citeret fra: Travlhed hvad du behøver at vide, så forholdet mellem mand og kone altid er harmonisk:

Spørgsmål: Vil samleje påvirke menstruationscyklussen?

Svar: Det første intime forhold vil virkelig bringe en følelse af glæde, som nogle gange er forbundet med hormonelle ændringer. Men faktisk er de ting, der gør din menstruationscyklus forstyrret, stress og depression.

Spørgsmål : Da jeg fik orgasme, strakte mine ben sig, og mine baglår blev virkelig stramme, og dagen efter var mine ben virkelig ømme - som om jeg har trænet hårdt. Er der en måde at forhindre dette i at ske? Skal jeg prøve en anden position?

Svar : Det er en meget almindelig orgasme. Føler du dig hydreret nok? Hvis ikke, så prøv at huske, at sex også er en fysisk aktivitet, der svarer til sport.

Læs også: Træning af bækkenbundsmusklerne kan øge sexlysten

Spørgsmål: Hvordan kan du nyde sex, selvom det er ret smertefuldt?

Svar: Der er mange grunde til at samleje kan være smertefuldt, når du føler den naturlige smøring mangler, er der ikke noget galt i at bruge ekstra smøring. Derudover skal du også til læge og fysioterapeut for at undersøge bækkenbunden, hvis det stadig føles smertefuldt.

Spørgsmål: Hvad skal man gøre, hvis partneren har en lavere libido?

Svar: Unægtelig vil hvert par stå over for udfordringen med en uforenelig libido på et tidspunkt. Det vigtigste, du kan gøre, er at tale om det. Hvis du ønsker sex oftere end din partner, er chancerne for, at du undervurderer, hvor ofte de ønsker det, og de vil sandsynligvis overvurdere, hvor ofte du vil gøre det.

Prøv at gøre dette, før du starter en samtale, du og din partner tager hver et blankt ark papir. Øverst kan du skrive ned, hvor ofte du vil have sex, om det er en gang om ugen, to gange om ugen eller en gang om måneden, skriv dine ønsker ned. Kig ikke i din partners papir! Nederst i papiret skal du også skrive ned, hvor ofte du tror, ​​din partner vil have sex. Byt dit papir. Venligst grin og diskuter bagefter.

Spørgsmål: Min partner virker mere humør om natten, men jeg er mere humør om morgenen. Hvorfor sker det, og er der noget, vi kan gøre for at få humør den samme?

Svar : Du vil ikke altid være intim på samme tid som din partner, så den bedste mulighed er at gå på kompromis. Husk, at du ikke altid vil være med humør at have sex - ofte skal du få humør ret og vil ikke have noget spontant. Hvis din partner virkelig ønsker at gøre det, så bed ham eller hende om at ophidse dig. Derudover kan du lære din partner om, hvordan du vækker din passion, så de endelig vil have sex med det samme.

Læs også: 6 måder at øge seksuel ophidselse

Hvis du stadig har spørgsmål til et sundt intimt forhold, behøver du nu ikke at skamme dig for at stille dem, for nu kan du spørge din læge direkte. igennem Video/taleopkald og Snak . Kom nu, Hent app nu på App Store og Google Play!