Tips til at fortykke hår på den naturlige måde

, Jakarta – Alle kvinder vil have naturligt tykt hår. Desværre falder håret ofte af utilsigtet. Ifølge Anabel Kingsley, en Trichologist, hårtabsekspert fra Philip Kingsley Clinic i London, oplever 1 ud af 3 kvinder i verden problemer med hårtab.

Hårtab er normalt. Den gennemsnitlige kvinde mister 80 hårstrå på en dag. Hormoner, stress, genetik, mangel på vitamin- og proteinindtag er årsagerne til hårtab. For ikke at nævne, hvis din alder er ved at kravle op, så falder hårstråene helt naturligt. Ingen grund til bekymring, ved at justere din kost og naturlige behandlinger kan du få sundt hår. Her er en enkel måde at tykkere hår naturligt. (Læs også: Det bliver hurtigt gammelt at tude, her er beviset)

  1. Spis sund mad

Fra nu af skal du være flittig med at vælge sunde fødevarer til at gøre håret tykkere. Nogle af de frugter, du kan spise for at nære dit hår, er appelsiner, guava, papaya og bananer. Ud over frugt, glem ikke at være opmærksom på proteinindtag fra æg, kød, fisk og nødder.

  1. Vask dit hår 2-3 gange om ugen

Vask dit hår hver dag risikerer at fjerne de naturlige olier fra dit hårs rødder. Den ideelle frekvens til hårvask er 2-3 gange om ugen. Selvom du vasker dit hår, skal du ikke gnide det shampoo for hård mod hovedbunden, fordi det vil skade pH-værdien eller den naturlige surhed i hovedbunden.

  1. Fordele ved Aloe Vera

En anden måde at gøre dit hår naturligt tykkere på er at påføre aloe vera, begyndende ved rødderne af dit hår og arbejde dig op til hårstråene og spidserne. Når du er færdig, lad den sidde et stykke tid. For hurtigere absorption kan du dække dit hoved med et varmt håndklæde. Gør det 1-2 gange om ugen for hurtigere hårvækst.

  1. Drik gulerodsjuice

At indtage juice hver morgen kan også være en måde at tykne naturligt hår på. En af de anbefalede juicer er gulerodsjuice. Du kan tilføje ananas eller lidt aloe vera for en friskere smag og bedre næring til dit smukke hår.

  1. Candlenuts Oil

Udover at bruge aloe vera, kan du også smøre hasselnøddeolie på dit hår for at gøre det mere strålende og naturligt sundt. Påfør hver aften inden du går i seng, lad det stå natten over, og vask det derefter af om morgenen. Gør denne hasselnøddeoliebehandling mindst en gang om ugen, skiftevis med brugen af ​​aloe vera.

  1. Kokosmælk

En alternativ behandling til at gøre håret tykkere er at bruge kokosmælk, der har fået limesaft. Den praktiske måde er at påføre kokosmælkblandingen i dit hår, massere det langsomt og derefter lade det sidde i 1-2 timer for bedre optagelse. Vask derefter dit hår med shampoo som sædvanligt. Som en note shampoo bruges kun til at rense hårets klæbrighed på grund af kokosmælk.

  1. Beskyt håret med ekstra pleje

Udover den naturlige måde, kan du også bruge vitaminer, masker, el flødebad i salonen en gang om måneden. Dette gøres som et supplement til, hvordan man tykner håret for at gøre det mere optimalt. Held og lykke!

Nå, hvis du har brug for at snakke yderligere om hårernæring eller har problemer med hovedbund og hår, kan du spørge direkte til . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give dig den bedste løsning. Hvordan, nok Hent Ansøgning via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge du kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak .