Pas på dengue-virusinfektion, der forårsager denguefeber

, Jakarta - Dengue hæmoragisk feber (DHF) eller dengue hæmoragisk feber (DHF) er en komplikation af feber dengue som har en negativ effekt på kroppen. Disse symptomer bliver mere og mere farlige, når den syge oplever et fald i kropsvarmen. Derudover er nogle andre symptomer skader på blodkar, opkastning ledsaget af blod, blødning fra tandkød og næse, åndenød og hævelse af leveren, der forårsager smerter omkring maven.

Vær opmærksom, dette er årsagen til denguefeber

Denguefeber er forårsaget af en virus dengue overføres til mennesker gennem myg Aedes Aegypti. I modsætning til myg, der generelt fouragerer om natten, fouragerer de om morgenen til sent om aftenen. Myggelarverne, der forårsager denguefeber, findes ofte i stillestående vand eller stillestående vand.

Som en dam, et reservoir eller endda et badekar derhjemme. Disse myg gør det rolige vand til en yngleplads.

Virus dengue som består af fire typer nemlig DEN-1, DEN-2, DEN-3 og DEN-4 er årsagen til denguefeber, der avler og overfører virussen gennem små bid på menneskelig hud. Virus dengue vil reagere på immunsystemet. Reaktionen mellem virussen og immunsystemet forårsager skade på kapillærerne. Blodkar bliver mere skrøbelige, endda lække, så deres indhold kommer ind i det omgivende væv.

Skader på blodkarrene tvinger blodpladerne til at dække dem, jo ​​flere blodplader der bruges, jo mindre vil antallet nå sit laveste punkt. Hvis det er på det stadie, så er kroppen ikke længere i stand til at lukke lækagen, hvilket forårsager en spontan blødningsreaktion. En mild blødningsreaktion i form af lilla røde pletter på huden. Spontan blødning kan også forekomme i flere indre organer såsom fordøjelseskanalen som er karakteriseret ved sort afføring, samt blødninger i tandkødet og næseblod. Denne tilstand er så bag forekomsten af ​​denguefeber.

Symptomer på dengue-virusinfektion

  • Feber

Symptomer på infektion dengue vises 3-14 dage efter virusset dengue ind i kroppen. Tidlige symptomer på virusinfektion dengue er feber. En pludselig høj feber, der varer 2 til 7 dage uafbrudt, uden anden årsag. Feber på grund af infektion dengue har et bifasisk mønster. Pludselig høj feber konstant. Generelt på 3. til 5. dag vil feberen aftage, det er netop på dette stadium, at sygdommen går ind i en kritisk fase. Denne fase er toppen af ​​plasmalækage på grund af antigen-antistof-reaktionen. Som et resultat vil hæmatokritværdien stige, og blodpladerne vil falde dramatisk for at dække lækager i blodkarrene.

  • Andre symptomer

Andre symptomer udover høj feber ledsaget af kvalme omfatter opkastning, hovedpine, svaghed, sløvhed, muskel- og ledsmerter, spontan blødning og hududslæt.

  • Virusoverførsel Dengue

Virus dengue overføres af myg Aedes aegypti. Virus dengue formere sig i myggens spytkirtler i flere dage. Virussen overføres derefter til andre mennesker gennem bid af en myg, der indeholder virussen.

Du kan spørge en masse ting om årsagerne til denguefeber sammen med dens symptomer og behandling hos en læge. Nu behøver du ikke gide at komme på hospitalet, bare gå igennem smartphone med app . Forbi Du kan diskutere med et udvalg af forskellige betroede eksperter og specialister via Chat, tale/videoopkald. Du kan også købe medicin, og den bliver leveret hjem til dig inden for en time. Hent snart ansøgning i App Store og Google Play.

LÆS OGSÅ: Gør dette for at behandle symptomer på denguefeber