5 måder at diæt på blodtype B

Jakarta - Ikke alle blodtyper er ens, nogle af jer kan have blodtype A, B, O eller AB. Tilstedeværelsen af ​​blodtype kan ikke kun bestemme, hvordan selvkarakteristika er, og tilstedeværelsen af ​​blodtype kan hjælpe med at vælge fødevarer, der skal indtages eller skal undgås, når man er på slankekure. Som skrevet af dr. Peter D'Adamo i sin bog med titlen " Spis rigtigt til din type diæt ”.

Gennem denne bog fortæller dr. Peter skrev ned de fødevarer, der skal indtages og bør undgås for dem af jer med blodtype B. Alligevel skal du ikke fjerne dem med det samme, du skal stadig tale med din læge for at sikre, at eliminering af disse typer fødevarer er godt for helbredet. Du skal vide, der er ingen videnskabelig dokumentation for, at blodtype påvirker den type diæt, du følger.

For dem af jer med blodtype B, følg denne anbefalede blodtypediæt.

  • Forskellige nødder

Dette er et must-have mad i din kost. Typer af nødder såsom jordnødder, mandler, grønne bønner, sojabønner og andre er gode til at støtte kroppens sundhed og maksimere den kost, der leves. Glem ikke, fødevarer i form af hvedegrød, riskager eller havregryn kan være et alternativ.

Læs også: Tab dig sammen, dette er forskellen mellem keto- og paleo-diæterne

  • Fisk og skaldyr

Næste op er skaldyr. Denne mad er ikke den bedste til blodtype A, men intet er så perfekt som dette for dem af jer med blodtype B. Sardiner, laks og fiskeæg er gode til indtagelse, fordi de har forskellige næringsstoffer, der er vigtige for at understøtte en sund krop og få en ideel kropsvægt. .

  • Frugt og grønt

Frugt og grøntsager er et must-have menu for enhver type diæt, inklusive diæt til blodtype B. Men for at gøre det mere optimalt, er den anbefalede frugt ikke vilkårlig. Især for dem af jer med blodtype B kan frugter som papaya, ananas, vindruer og bananer være det bedste valg. Med hensyn til typen af ​​grøntsager kan du vælge gulerødder, kål, rødbeder, broccoli og blomkål.

Læs også: Kendskab til LCHF-kuren, der ikke torturerer

  • Proteinkilde mad

Fødevarekilder til protein anbefales også til diæter med blodtype B. Menumuligheder som æg, tempeh og tofu anbefales stærkt. Undgå for meget indtag af mejeriprodukter. Selvom det smager lækkert, skal komælk, yoghurt, gedeost, mozzarella og kefir begrænses i forbruget.

  • Kødforbrug

I modsætning til blodtype A, som anbefales at være vegetar, kan de af jer med blodtype B stadig spise kød som normalt. Begræns forbruget af kyllingekød, og i stedet kan du indtage fåre-, lamme- og kaninkød. Du kan erstatte kylling med andet fjerkrækød.

Læs også: Disse er 7 faktorer, der forårsager diætsvigt

Det var madanbefalingen til diæten for blodtype B. Glem ikke, tag også vitaminer for at øge din krops modstand. Ingen grund til at gå på apoteket, du kan købe det på Køb Medicin-tjenesten fra applikationen . Derudover kan du også spørge lægen direkte når som helst og hvor som helst gratis. Kom nu, Hent Ansøgning nu!