Kraftige lette øvelser til at slippe af med en udspilet mave

, Jakarta – I dag er det stadig svært at slippe af med en udspilet mave? Betyder, at du ignorerer træning og tips, du skal gøre. Selvfølgelig er motion eller øvelse en naturlig måde, der vil hjælpe med at løse dit problem. Ikke kun for at krympe maven naturligt, kan motion også forbedre din generelle kropskondition.

Den nemmeste øvelse at starte med for at slippe af med en udspilet mave er ved at dyrke cardio. Udover at være billig, er denne metode også meget nem at udføre. Her er de sportsgrene, du kan vælge imellem:

1. Gå en tur

Aktiviteten med at gå eller gå en tur kan ikke kun opfriske øjnene. Du kan også bruge denne billige aktivitet som en naturlig mave-reducerende drik. Derudover er gåture selvfølgelig en god aktivitet for kroppens generelle sundhed.

Gåture kan hjælpe dig med at forbrænde 300-400 kalorier i timen. For at forbrænde fedt i kroppen mere optimalt, kan du tage en rask gåtur for at forbrænde flere kalorier. Ikke nok med det, denne enkle cardio-træning kan hjælpe dig med at opretholde en ideel og sund vægt. Derudover er denne øvelse effektiv til at forbedre humør du. Derudover kan gåture hjælpe med at styrke dine knogler og muskler.

2. Crosstræner

En anden øvelse, som du også kan lave for at krympe maven, er at bruge elliptisk træner . Dette værktøj kan hjælpe dig med at forbrænde op til 500 kalorier i timen i et moderat tempo. Denne øvelse kan være en mulighed, fordi den kan hjælpe med at forbrænde kropsfedt uden at skade leddene for dybt. I modsætning til løbebånd eller cykel stationær, Den elliptiske har en tendens til at arbejde hele din krop.

3. Spring over

Du må have dyrket denne sport, da du var barn. Faktisk burde du ikke skulle forlade denne sport, når du er voksen. Mange atleter er afhængige af denne sport for at hjælpe med at øge udholdenheden. Derudover vil overskydende fedt gå tabt. Den nemmeste måde at få de maksimale fedtforbrændingsfordele er at hoppe i reb i et minut. Hold derefter pause i 20-30 sekunder og gentag.

4. Svøm

Måske er denne sport meget gerne for at krympe maven. Selvom du ikke føler dig svedig, mens du svømmer, er svømning en cardioøvelse. Ved at svømme vil din krop være i stand til at forbrænde op til 14 kalorier. Sammenlignet med cardio er svømning en øvelse, der har mindre potentiale for skader og er en god måde at krympe din mave.

5. Op og ned ad trappen

Du behøver ikke at forlade huset eller kontoret for at dyrke denne sport. Bare gør det på trapperne til dit hjem eller kontor, når du har fri. Faktisk kan det at gå op og ned ad trapper hjælpe dig med at forbrænde op til 600 kalorier i timen, og du kan gøre det i et moderat tempo. Men husk på, at denne sport kan belaste knæene meget. Derfor skal du være forsigtig med at gøre det.

6. Push Ups

Forskningsresultater offentliggjort af tidsskriftet Fedme nævne det armbøjninger kan øge niveauet af hormonet testosteron, som lancerer fedt i maven. Indtil videre anses testosteronmangel som en af ​​årsagerne til ophobning af visceralt fedt i maven. Du behøver ikke armbøjninger for langt. Bare gør hvad du kan, mindst 50 gange i to sessioner.

Efter at have gjort nogle af træningsmulighederne ovenfor, bør du stadig tjekke dit helbred ved at diskutere med lægen kl . Samtalen sker for hjælpens skyld og for at du får den bedste rådgivning fra lægen. Gennem appen , kan du diskutere på en måde Snak eller Stemme/videoopkald når som helst og hvor som helst. Kom nu, Hent appen nu!

Læs også:

  • 5 kraftfulde øvelser, der hurtigt kan krympe din mave
  • Farer ved en udspilet mave for helbredet
  • 4 måder at slippe af med en udspilet mave