Lær de mest populære typer af skater at kende

, Jakarta - Mange typer fugle kan være dine yndlingskæledyr. En af dem er en magpie. Inden du beslutter dig for at holde en magpie derhjemme, bør du dog først kende nogle af de mest populære typer af skater.

Sørg desuden for, at du også ved, hvordan du plejer og vedligeholder de rigtige fugle derhjemme. Dette skal gøres, så dit kæledyrsmagpie ikke let bliver syg og har et optimalt helbred. Kom nu, se mere om skater og deres pleje her!

Læs også : 4 typer papegøjer, der har smukke former

Forskellige typer af Magpie-fugle

Magpie er en af ​​de mest populære kvidrende fugle. Udover sin smukke og melodiøse stemme har skatten også skønheden ved de fjer, der pryder dens krop. På den måde bliver skaten en af ​​de mest interessante fuglearter at holde.

Du skal dog ikke bare vælge typen af ​​skate, du bør først kende flere typer af magpie, før du beslutter dig for at beholde denne fugl. Følgende typer skater er populære:

1. Murai Batu Medan

Lad dig ikke narre af navnet, okay? Denne type magpie findes i Aceh, Pasaman, Padang Sidempuan, ved foden af ​​Mount Leuser. Men i øjeblikket begynder stenskaftens levested at falde.

2. Nias Stone Magpie

Nias-skader-fugle har en mindre kropsholdning sammenlignet med andre typer af skatter. Halefjerene på denne Nias-sten skatfugl er sorte eller kendt som sorthale . Derudover har nia stone skaten også en højere lydstyrke end andre skatter.

3. Aceh Stone Magpie

Hans kropsholdning er ikke langt fra markens klippeskader. Ligeledes med halens længde. Ace-stenskaften har en hale med en længde på 19-30 centimeter. Normalt har denne fugl en blandet hale af sort og hvid. Det er unikt, at aceh-stenskaften har en række forskellige lyde.

4. Javan Sten Magpie

Denne type magpie er unik sammenlignet med andre typer. Den javanesiske stenskader vil rette sine hovedfjer som en kam, når den synger. Derudover vil den javanesiske stenskaft have sorte striber på kroppen. Men for lyden af ​​kvidren er den javanske stenskader ikke meget anderledes end andre typer skater.

5. Den iriske Magpie

Denne type magpie er ret unik, fordi den har en marmorgrøn farve på næsten alle dele af kroppen. Holdningen er også ret lille, kun 35 centimeter lang, inklusive halen.

Det er nogle typer af skater, der er ret populære i Indonesien. Men før du beholder én type magpie, bør du først finde ud af, hvordan du korrekt plejer og plejer fugle.

Læs også : Overvej dette, før du opdrætter en papegøje

Korrekt fuglepleje

At holde fugle er ikke en nem ting. Der er flere ting, du skal være opmærksom på, når du holder fugle, så fugle undgår forskellige helbredsproblemer. Her er ting, du skal være opmærksom på:

1.Kærlighed og omsorg

Næsten det samme som andre kæledyr, har fugle også brug for opmærksomhed og hengivenhed fra deres ejere. Selvom fugle bruger meget tid i deres bure, skal du sørge for at holde dem i gang, bruge regelmæssig interaktionstid og endda lære fugle at synge.

2. Korrekt ernæring

Ud over opmærksomhed og hengivenhed skal du sørge for sund mad og rent vand til fugle hver dag. Sørg for speciel fuglefoder, så deres ernæring bliver opfyldt. Du kan også af og til give dem friske æbler eller meloner, der er skåret i små stykker til deres snack.

3. Fuglesundhed

Det er ikke mindre vigtigt at være opmærksom på fuglenes sundhed. Glem ikke regelmæssigt at rengøre fugleburet og placere fugleburet et sikkert sted. Hold volieren væk fra direkte sollys, luftforurening, kemisk eksponering eller skarpe genstande.

Du kan også putte rent vand i buret hver morgen, så fuglene kan rense sig selv. Derudover kan du bruge en fin spray indeholdende rent vand, når du bader fuglen.

Læs også : Her er interessante fakta om finken

Det er nogle behandlinger, du kan gøre, når du holder fugle. Hvis fuglen oplever symptomer på helbredsproblemer, såsom nedsat hyppighed af kvidren, matte farvede fjer eller udfald og ændringer i adfærd, bør du straks spørge din dyrlæge pr. . Kom nu, Hent nu gennem App Store eller Google Play!

Reference:
Fuglen. Fået adgang i 2021. 16 mest populære stenskattearter i Indonesien og i udlandet.
Hartz. Fået adgang i 2021. Pleje af kæledyrsfugle: Et par nyttige tips.