5 ting, du skal undgå, når kighoste får tilbagefald

, Jakarta - Når nogen har hoste i lang tid, er chancerne for, at han har kighoste. Kighoste, også kendt som kighoste, er en infektion i lungerne og luftvejene forårsaget af bakterier, der let overføres gennem luften. Denne type hoste kan være livstruende, når den forekommer hos ældre og børn, især spædbørn, der ikke har eller ikke har modtaget pertussis-vaccinen.

Denne tilstand er forårsaget af bakterier bordetella pertussis og spredes hurtigt til mange mennesker, fordi det overføres gennem luften. Disse bakterier frigives normalt gennem væsker, når folk hoster eller nyser og flyver i luften. Symptomet er en alvorlig hoste ledsaget af høje vejrtrækningslyde.

En af måderne, hvorpå kroppen reagerer på de toksiner, som disse bakterier har frigivet, er ved at gøre luftvejene hævede. Hævede luftveje gør, at en person, der har kighoste, må tage dybe vejrtrækninger, fordi det er svært at trække vejret.

Kighoste kan få den ramte til at opleve mangel på ilt i blodet. Hosten kan give forskellige komplikationer, hvoraf en er lungebetændelse. Denne hoste kan også forårsage sår på ribbenene, på grund af en meget høj hoste. Denne tilstand kan forårsage respirationssvigt, som ender med døden.

Ting at undgå, når kighoste får tilbagefald

Når du oplever et tilbagefald af kighoste, er der et par ting, du bør undgå, så hosten ikke bliver værre. Disse er:

1. Krydret mad

Det, man skal undgå, når kighoste kommer igen, er ikke at spise krydret mad. De fleste mennesker tror faktisk, at nogle sygdomme som influenza eller forkølelse anbefales kraftigt at spise krydret mad. Men for folk med kighoste, bør du virkelig undgå det og aldrig prøve det, når du stadig hoster. Dette vil gøre ondt i halsen værre, fordi det også forårsager irritation i halsen.

2. Rygning

Rygning bør også undgås af personer med kighoste. En person, der stadig insisterer på at ryge, når han har kighoste, så vil denne vane få ham til at lide af mere alvorlige sygdomme, såsom bronkitis eller lungebetændelse. Derudover vil vanen med at ryge også forårsage irritation af slimhinden i halsen. Når det er gået ind i et alvorligt stadium, kan det forårsage kræft.

3. Yoghurt

En person, der har kighoste, bør undgå yoghurt eller andet fremstillet af mejeriprodukter. Dette mejeriprodukt er så sandelig blevet en favoritmad, fordi det indeholder en masse proteiner og mineraler, der er godt for kroppens sundhed. For personer med kighoste anbefales det dog ikke at indtage yoghurt, fordi det er bevist, at dette produkt kun vil producere mere slim eller slim.

4. Stegt

Alle ved, at en, der har hoste og endda kighoste, ikke må spise stegt mad. Stegt mad vil kun forværre din tilstand ved at gøre din hals mere betændt. Igen, sørg for at holde dig væk fra stegte fødevarer eller stegte fødevarer, fordi de kan gøre din hoste værre.

5. Is

Is er også en af ​​de fødevarer, der bør undgås for folk med kighoste. Is er elsket af de fleste. Men hvis du har kighoste eller for nylig er blevet rask, er det tilrådeligt ikke at prøve at spise is. Påvirkningen, der kan opstå, når du spiser is, er opbygning af slim eller slim, hvilket gør betændelsen værre.

Her er ting, du skal undgå, hvis du har kighoste. Hvis du har en hoste, der ikke forsvinder, er det en god idé at tage en snak med din læge kl . Det er nemt, bare med Hent Ansøgning fra Apps Store eller Google Play!

Læs også:

  • Kighoste kan være et tegn på 4 alvorlige sygdomme
  • Gør disse ting for at overvinde hoste hos babyer
  • Slip af med hoste med slim