2 foder egnet til hvalpe

, Jakarta - Hvalpe el hundehvalp er det tidspunkt, hvor dyret ser sødt og yndigt ud. Mange mennesker opdrætter hunde fra en ung alder, så de selv kan træne dem og se dem vokse. Dette kan fremme en tilknytning mellem kæledyr og deres ejere, som nogle gange betragtes som familie.

Nå, hvad kan du gøre for at sikre vækst hundehvalp Det maksimale er at give den rigtige mad. Ikke al mad kan gives til hundehvalp , fordi nogle faktisk er farlige. Her er et par fødevarer, der er gode til at fodre hvalpe uden at bekymre sig om konsekvenserne!

Læs også: Pas på, disse fødevarer er farlige for hunde

God mad at spise til hvalpen

Når du har hundehvalp , sørg for at dyret er klar til at spise mad hundehvalp . Ved at give den det rigtige foder vil dens vækst ske hurtigt og maksimalt. Derudover kan næringsstofferne i kosten opbygge stærke knogler og tænder, forstørre muskler og sikre al den energi, der er nødvendig for leg og læring.

Hundehvalp Hun bør være på fast føde fra omkring fire ugers alderen, hvor hun ikke kan få alle de kalorier, hun har brug for, gennem modermælken. Desuden for det meste hundehvalp skal fravænnes efter seks ugers alderen. Det, der dog skal overvejes, er en afbalanceret ernæring i maden hundehvalp indeholder protein, fedt, kulhydrater, vitaminer og mineraler.

Nå, nu skal du bare vide, hvilke fødevarer der er egnede til indtagelse hundehvalp ? Her er nogle typer mad:

1. Våd- og tørfoder

Du kan give vådt (dåse) og tørfoder at spise hundehvalp . Generelt foretrækkes dåsemad af hundehvalp fordi det dufter og smager godt. Alligevel, tillad aldrig dåsemad, der står åben i et par timer, fordi bakterier vil sætte sig, hvilket i sidste ende forårsager problemer. Hvis du vil give tørfoder, skal du sørge for at give det nok vand eller gøre det blødt.

Læs også: Sådan bestemmer du godt foder til hunde

2. Fast føde

Andre typer mad, der kan gives til hundehvalp er solid. Du kan give den 3-4 gange om dagen for at få den passende vægt til dens vækst. Dette foder kan ikke gives direkte i starten, fordi hvalpens krop trænger til tilpasninger. Prøv at blande det med dåsemad for at gøre hans mave fortrolig for ikke at få diarré. Efter et par dage, så giv fast føde helt.

Derudover kan du også sikre dig, om den mad, de indtager, opfylder deres behov. Sørg for at tjekke fødevareetiketter, der angiver, at formlen overholder AAFCOs retningslinjer, så den ernæring, du modtager, er komplet og afbalanceret. Du bør virkelig være opmærksom på, hvis hundehvalp gennemgår normal vækst.

Når han når fire eller seks uger efter at have spist mad, sørg for hundehvalp Dit kæledyr er muntert og energisk og har tyk pels. Prøv også at se afføringen, hvis den er brun betyder det hundehvalp har været i stand til at fordøje de fleste af de næringsstoffer, der kommer ind i kroppen. På den måde kan væksten foregå normalt.

Læs også: Dette er vigtigheden af ​​at invitere hunde til motion

Du kan også spørge dyrlægen fra relateret til fødevarer, der er egnede til at blive givet til hundehvalp . Det er meget nemt, bare simpelthen Hent Ansøgning , let at spørge direkte med medicinske eksperter kun ved hjælp af smartphone .

Reference:
WebMD. Tilgået 2020. Hvalpekoder -- Typer, foderskema og ernæring.
RSPCA. Tilgået 2020. Hvad skal jeg fodre min hvalp?