Dit lille barn har impetigo, dette er hvad forældre bør gøre

Jakarta – Impetigo er en hudinfektion forårsaget af bakterier, i form af blærer eller åbne sår på huden, som så forårsager en gul eller brun skorpe. Denne sygdom overføres gennem direkte kontakt med syge eller ved hjælp af udstyr, der er forurenet med de bakterier, der forårsager den.

Læs også: Lær mere om Impetigo, en bakteriel hudinfektion

Håndtering af impetigo hos børn

Impetigo er mere almindelig hos børn end hos voksne på grund af det høje niveau af fysisk interaktion med mennesker i deres omgivelser. Risikoen for smitte øges, fordi den lilles immunforsvar endnu ikke er perfekt, så det er nemt for bakterier at inficere kroppen. Så hvad skal forældre gøre, hvis deres barn har impetigo?

  • Lær dit lille barn ikke at røre ved såret på grund af impetigo i hånden, endsige ridser det, fordi det kan udløse spredning af bakterier gennem hænderne.
  • Behandles med antibiotika. Hvis infektionen er mild, kan moderen bruge aktuelle antibiotika, før impetigo spredes til andre områder af kroppen. Bivirkninger, der kan opstå i form af kløe, rødme i huden og irritation. Hvis symptomerne er mere alvorlige, kan moderen give barnet oral antibiotika. Denne type antibiotika har potentiale til at forårsage bivirkninger i form af diarré, kvalme og opkastning.
  • Undersøgelse af hudprøver, hvis brugen af ​​antibiotika ikke har formået at overvinde symptomerne på impetigo oplevet af den Lille. Hvis det er bevist, at impetigo kommer igen på grund af tilstedeværelsen af ​​en bakteriel infektion, vil lægen give: særligt antiseptisk middel som kan bruges på næsen.
  • Brug salve fra naturlige ingredienser, såsom aloe vera, ingefær, gurkemeje og hvidløg. Før du bruger det, skal du spørge lægen med hensyn til deres sikkerhed, fordi disse ingredienser kan forårsage allergiske reaktioner eller mere alvorlige symptomer.

Hvis den ikke behandles korrekt, kan impetigo forårsage komplikationer, såsom cellulitis, glomerulonefritis, septikæmi, guttat psoriasis, skarlagensfeber, ekthyma sygdom og lungebetændelse. stafylokok skoldet hud syndrom (SSSS). Derfor skal mødre straks tage deres lille til lægen, hvis der opstår vabler eller sår på hans hud.

Læs også: Årsager til, at børn er mere sårbare over for impetigo

Forebyggelse af impetigo hos børn

Følgende er bestræbelser på at forhindre impetigo hos børn, som mødre kan anvende, nemlig:

  • Lad ikke andre mennesker røre ved din lille, især da han var baby, fordi hans hud stadig er modtagelig for infektion med bakterier.
  • Hold altid din lilles hud ren, især hvis han har et åbent sår. For eksempel på grund af snit med skarpe genstande, ridser eller sår forårsaget af andre hudsygdomme.
  • Rengør genstande regelmæssigt, især dem, der kommer i direkte kontakt med dit barns hud, såsom håndklæder, tøj, madrasser og spiseredskaber.
  • Lær din lille at vaske hænder, især før de spiser og rører ved deres ansigt, for at reducere risikoen for bakteriel infektion, der forårsager impetigo.

Læs også: Sådan kan man se forskel på impetigo og skoldkopper hos børn

Det er tips til at overvinde impetigo, som din lille har oplevet. Hvis du har andre spørgsmål vedrørende behandlingen af ​​impetigo, så tøv ikke med at spørge din læge . Mor skal bare åbne appen og gå til funktioner Tal med en læge at kontakte lægen når som helst og hvor som helst via Snak, og Stemme/videoopkald. Kom nu, skynd dig Hent Ansøgning i App Store eller Google Play!