Slip af med hudorme med varmt vand, her er hvordan

, Jakarta - Ikke få kvinder føler sig utilpas, når der kommer hudorme i deres ansigter. Hudorme eller små hvide pletter på overfladen af ​​ansigtet er ofte en plage, der gør kvinder begejstrede. Fremkomsten af ​​disse hudorme kan få selvtilliden til at falde. Komedoner kommer fra kirtler sebaceous som producerer olie på huden, som så blander sig med hudceller og støv.

Så hvordan slipper du af med hudorme? Faktisk, hvordan man slipper af med hudorme behøver ikke altid at være gennem stoffer eller ansigtscremer. Der er også en ret simpel måde, for eksempel ved at bruge varmt vand. Så hvordan slipper du af med hudorme med varmt vand?

Læs også: 5 fødevarer at spise for at forhindre hudorme

Varmt vand og varm damp

Først og fremmest skal vi give et værktøj til at komprimere ansigtet. Vælg en blød klud eller et blødt håndklæde. Derudover skal du også sørge for varmt vand til at komprimere. Dette varme vand er nyttigt til at åbne porerne i ansigtet, så blokeringer forårsaget af hudorme er nemmere at fjerne. Komprimer dit ansigt i omkring fem til 10 minutter.

Det andet trin for at slippe af med hudorme med varmt vand, læg en hudormeplaster på ansigtet, der stadig er blødt efter den varme kompres. Vent ikke på, at dit ansigt tørrer, da denne fugt vil hjælpe gipset til at klæbe til din hud og hudorme. Lad dette gips stå i 10-15 minutter, før du fjerner det.

Næste skridt kan vi komme uden om de genstridige hudorme ved at trykke langsomt med fingrene. Husk, sørg for at dine fingre er rene. Klem ikke også hudorme med negle.

Hvis de resterende hudorme ikke kommer ud, skal du ikke trykke hårdt, da det kan skade den omkringliggende hud. Prøv derfor kompressen igen med varmt vand, og tryk derefter igen. Ud over dine fingre kan du bruge et specielt værktøj til at trykke hudorme.

Læs også: Vil du have et glat ansigt uden hudorme? Dette er hemmeligheden

Udover at komprimere ved hjælp af varmt vand, kan vi også bruge varm damp til at udrydde hudorme. Denne varme damp kan åbne hudens porer og fjerne de tilstoppede hudorme i ansigtet. Metoden er ret simpel.

  • Kom de tørrede urter (1 spsk eller 3-4 teposer) eller 1-3 dråber æterisk olie i en stor varmebestandig skål, og tilsæt derefter en liter kogende vand.

  • Læg et håndklæde til at dække ansigtet til skålen, så den varme damp fokuseres på ansigtet.

  • Placer dit ansigt direkte over varmtvandsbeholderen, og stryg derefter dampen mod dit ansigt.

  • Damp dit ansigt og massér blidt hudorme i dit ansigt.

  • Når hudorme er ude, skal du rense dit ansigt med et håndklæde.

Hold øje med årsagerne og risikofaktorerne

Hudorme opstår, når cellerne, der beklæder talgkanalen (oliekirtlen udgang) formere sig (cornification), og er ledsaget af en stigning i olieproduktionen. Disse komedoner er dannet af affald, der tilstopper talgkanalerne og hårsækkene.

Læs også: Acne myter og fakta, du bør kende

Så hvad er de faktorer, der kan udløse hudorme?

  • Overdreven aktivitet af testosteron i celler.

  • Lave niveauer af linolsyre i talg, hvilket forårsager eksfoliering og nedsat hudbarrierefunktion.

  • Den inflammatoriske proces involverer pro-inflammatoriske cytokiner.

  • Frie fedtsyrer produceret af bakterier.

  • Hud, der er for fugtig (præmenstruel eller i fugtige omgivelser).

  • Fødevarer med højt fedt- og kulhydratindhold.

  • Kontakt med visse ingredienser, såsom pomadeolie, propylenglycol osv.

  • Revet follikler på grund af traumer.

  • Cigaret.

Vil du vide mere om, hvordan du slipper af med hudorme? Eller har andre helbredsproblemer? Hvorfor kan du spørge lægen direkte gennem ansøgningen . Gennem funktioner Snak og Stemme/videoopkald , kan du chatte med erfarne læger uden at skulle forlade huset. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!