Gå ikke i panik, 6 disse er normale i 1. trimester graviditet

, Jakarta – Kvalme og opkastning ledsaget af sen menstruation er almindelige symptomer på graviditet, som er velkendte. Normalt vil disse tegn begynde at dukke op i de tidlige dage af graviditeten. For en ung kvinde, der er gravid for første gang, kan de ændringer, der sker, virke mærkelige.

Men gå ikke i panik, faktisk er der mange ting, der normalt sker i graviditeten i 1. trimester. Nå, for det er det meget vigtigt at vide ting, der er naturligt at ske i det første trimester af graviditeten. Hvad som helst?

1. Blødning

Enhver vil føle panik, hvis de ser blod komme ud af kroppen, især hos kvinder, der er gravide. Men bare rolig, blødning i små mængder i begyndelsen af ​​graviditeten er faktisk en normal ting at ske. Denne blødning er et tegn på embryoet fastgjort til livmoderslimhinden.

Selvom det er naturligt, betyder det ikke, at du ikke behøver at være på vagt. Især hvis blødningen opstår gentagne gange og er ledsaget af smerter. Især hvis blodet der kommer ud er lyserødt og lidt hvidligt eller knaldrødt. Hvis du oplever dette, skal du straks kontakte din læge for at undgå de negative følger af graviditeten.

2. Kramper

Det er normalt for kvinder at opleve kramper i de tidlige dage af graviditeten. En af grundene er de justeringer, kroppen foretager til ændringer. De kramper, der opstår, føles normalt ikke meget anderledes end før din menstruation.

Kramper i tidlig graviditet er normalt, men bør ikke ignoreres. For det kan være, at de smerter, der opstår, er et tegn på en abnormitet i graviditeten, der udløser veer og smerter.

3. Feber

Har du nogensinde følt, at din kropstemperatur er højere, når du vågner om morgenen? Det viser sig, at dette normalt sker i de tidlige dage af graviditeten. Når du vågner, stiger din kropstemperatur en smule, hvilket er normalt og ofte bruges som tegn på graviditet. Men desværre kan feber om morgenen ikke kun forbindes med graviditet. For at være sikker skal du gennemgå en undersøgelse.

4. Brystsmerter

Du behøver ikke bekymre dig for meget, hvis du en dag finder dine bryster ømme og hævede. Fordi det er meget naturligt at ske i 1. trimester af graviditeten. Smerter i brystet opstår på grund af hormonelle ændringer i den tidlige graviditet. Disse hormonelle ændringer kan også få brysterne til at føles blødere, mere følsomme, til et punkt af uudholdelig smerte.

5. Hyppig vandladning

Et af symptomerne på graviditet er anyang-anyang eller hyppig vandladning. Nå, denne tilstand viser sig at blive "nydt" i det mindste indtil slutningen af ​​graviditetens første trimester. Det er meget naturligt for gravide at tisse oftere, en af ​​årsagerne kan skyldes mere vandindtag. Under graviditeten opfordres kvinder til at indtage mere vand for at forhindre dehydrering.

6. Pludselige humørsvingninger

1. trimester af graviditeten kan også gøre, at en kvinde ofte står over for humørsvingninger aka pludselige humørsvingninger. Igen har dette at gøre med hormonelle ændringer, der opstår i kroppen under den tidlige graviditet. Disse ændringer gør ofte en kvinde mere følelsesladet, endnu mere klynkende.

Selvom det lyder naturligt, bør mødre ikke undervurdere de ændringer, der sker under graviditeten. Hvis du er i tvivl og har brug for ekspertrådgivning, så brug appen lige. Kontakt lægen og indsend klager over graviditet via Video/taleopkald og Snak . Få tips til at opretholde graviditet fra en betroet læge. Kom nu, download nu i App Store og Google Play!

Læs også:

  • 5 tips til at tage sig af graviditeten i første trimester
  • 7 graviditetsproblemer i første trimester
  • 4 vigtige ting at gøre under graviditeten i første trimester