Dette er grunden til, at Miss V også har brug for særlig opmærksomhed

Jakarta – Ligesom andre kropsdele kan Miss V også opleve problemer og usunde tilstande. Desværre er ikke mange mennesker opmærksomme på og bekymrer sig om sundheden for de kvindelige reproduktive organer. Faktisk har Miss V også brug for særlig opmærksomhed.

Forskellige problemer vil begynde at opstå, når du ikke opretholder renheden og sundheden i det feminine område. Problemer, der opstår omkring skeden, kan være meget forstyrrende daglige aktiviteter og gøre det ubehageligt. Vil du vide, hvorfor du skal være særlig opmærksom på Miss V?

  1. Frøken V kan blive såret

Rapportering fra Women's Health kan det kvindelige område også opleve ydre skader, herunder forekomsten af ​​ridser, hævelse, akne til tyk væske og forskellige andre problemer. Af denne grund er det meget nødvendigt at vedligeholde og udføre regelmæssige kontroller af Miss V, så du kan forebygge større helbredsproblemer. Lav straks en undersøgelse hos gynækologen, hvis du finder problemer.

  1. Infektion

Grundlæggende er Miss V et orgel, der har evnen til at rense sig selv. En af dem er ved at fjerne en farveløs og lugtfri væske. Dette organ kan dog også opleve infektion, hvor et af kendetegnene er, at væsken, der kommer ud, lugter meget tykt.

Der er to årsager til infektioner, der opstår hos kvinder, nemlig infektioner på grund af bakterier og infektioner på grund af svampe. Forskellige årsager gør, at de to tilstande har forskellige behandlere. Men både svampe- og bakterieinfektioner har næsten de samme tegn og symptomer. For det skal du straks søge læge, når du oplever symptomer, ja.

  1. Lus på Miss V's hår

Hår vokser i det kvindelige område er ikke ualmindeligt. Ligesom andet hår er denne del også modtagelig for luseinfektion. Et af tegnene på kønshårlus er udseendet af uudholdelig kløe.

Derudover er lus som regel også præget af sorte pletter på undertøjet. I mere alvorlige tilfælde vil hvide loppeskaller være synlige i enderne af håret.

  1. Farlig sygdom

Ikke at holde skeden ren kan udløse mange farlige sygdomme til at angribe. Såsom vaginalt udflåd, genital herpes, vaginal fnat, vaginitis og endda livmoderhalskræft. Frøken V er døråbningen for en række årsager til kræft. Nogle tilstande i disse reproduktive organer kan også være et tegn på, at der er noget galt med kroppen. Såsom smerte og ømhed under samleje til cyster.

  1. Skal kontrolleres regelmæssigt

Ved rutinemæssigt at udføre inspektioner, vil du gøre dig mere fortrolig med denne ene del af kroppen. Du vil også finde det nemmere at genkende, hvad der er normalt, og hvad der ikke er. Dette er en vigtig grund til at tjekke Miss V's eget helbred regelmæssigt.

Du kan lave en selvundersøgelse ved at kigge ind i skeden gennem glasset eller spejlet. Prøv at tjekke, om der er noget mærkeligt, og læg mærke til, hvad der skete. Derudover skal du også jævnligt skifte undertøj for at forhindre infektion. Især hvis dit undertøj er vådt, så skift det med det samme, så det ikke inviterer til bakterier eller svampe.

Derudover kan rutinemæssig rengøring af skeden hjælpe med at undgå sygdomsangreb. Du kan bruge Betadine Feminin Hygiejne at opretholde renlighed omkring kvindeområdet, fordi det kan overvinde de bakterier, der forårsager kløende udflåd fra skeden, udflåd fra skeden og dårlig lugt. Især hvis du begynder at mærke, at der er noget galt eller symptomer på infektion, så prøv at formidle din mistanke til lægen via applikationen . Det er meget nemt at tale med lægen Video/taleopkald og Snak. Du kan også købe helseprodukter på , der er en kampagne køb 1 få 1 gratis Betadine Feminine Hyangiene, du ved . Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play.