Mennesker med mavesyre kan stadig drikke kaffe, her er hvordan

, Jakarta – Du kan lide kaffe, men lider af mavesyre, er der en sikker måde at indtage det på? Koldbrygget kaffe er svaret for kaffeelskere, der lider af mavesyre. Koldbrygget kaffe Det anbefales, fordi det har en lavere mængde koffein, så det er mindre surt.

Koffein kan løsne maveklappen, hvilket tillader mavesyre at bevæge sig op ad spiserørsvæggen og forårsage smerte. Derfor kan indtagelse af kaffe med et lavt surhedsniveau hjælpe med at undgå denne risiko. Lær mere om forholdet mellem mavesyre og kaffe, læs nedenfor!

Læs også: 7 sunde fødevarer til mennesker med mavesyre

Tips til sikker kaffedrikning for personer med mavesyre

Udover at indtage kaffe baseret på kaffetypen, er her reglerne for kaffedrikning, som er sikre for personer med mavesyre.

  1. Begræns kaffeindtaget

Når dit koffeinindtag er for højt, slapper musklerne, der forbinder maven til spiserøret. Når dette sker, vil mellemrummet få mavesyre til at stige op i spiserøret.

  1. Undgå posekaffe

For dig, der lider af mavesyre, er det at indtage en god type kaffe noget, der kan anbefales. Og undgå den type kaffepose, som angiveligt er mere sukker og karakter ikke særlig god kaffe.

  1. Arabica kaffe

Du kan også undgå mavesyre ved at drikke Arabica kaffe. Problemet er, at robusta har en tendens til at være bitter med et højere koffeinindhold end arabica. Så det er bedst at drikke kaffe for folk med mavesyre, Arabica kaffe er det bedste valg.

  1. Drik kaffe ledsaget af kiks

Ritualet med at drikke kaffe om morgenen er noget, man ikke kan gå glip af. Men nogle gange kan en tom mave, der straks fyldes med kaffe, faktisk udløse mavesyre. Tricket for denne tilstand er, at du drikker kaffe ledsaget af kiks. Kiks kan neutralisere kaffesyre, hvilket gør den mere "venlig", når den kommer i maven.

Andre fødevarer udløser mavesyre

Udover kaffe er der flere andre typer mad og drikke, som kan forværre mavesyresymptomer. Fødevarer, såsom chokolade, slik, tomater (herunder tomatbaserede produkter), krydret mad, sure fødevarer, fed mad og alkoholiske drikke kan udløse mavesyre.

Læs også: 7 rigtige frugter til mennesker med mavesyre

Nogle mennesker med sure opstød kan være okay med tomater, men det kan være problematisk for andre. Hvis du har mavesyre, bør du vide med sikkerhed, om hvilke typer mad der kan få din mavesyre til at gentage sig.

Ud over at undgå fødevarer, der kan udløse sure opstød, kan livsstilsændringer hjælpe med at lindre sure opstødssymptomer. Disse omfatter vægttab for personer, der er overvægtige, sovestilling ved at hæve puden til pudeposition, undgå at spise i 2 eller 3 timer før sengetid.

Så må du ikke overspise, holde op med at ryge, bære løst tøj, især omkring maven, holde dig oprejst efter at have spist i mindst 3 timer, og opretholde en oprejst holdning, når du sidder.

Har du brug for råd eller anbefalinger fra eksperter vedrørende mavesyreproblemer, så spørg bare på . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give dig den bedste løsning. Hvordan, nok Hent Ansøgning via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge du kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak .

Reference:

Cafealtura. Fået adgang til 2019. Sådan håndterer kaffeelskere Acid Reflux.
Camanoisland-kaffe. Tilgået 2019. 3 måder at forhindre kaffe halsbrand.
Medicinske nyheder i dag. Tilgået i 2019. Bør personer med GERD undgå koffein?