4 tips til at vælge de rigtige puder til aktivitet

, Jakarta – En måde at bevare Frøken V's helbred, mens hun har menstruation, er at bruge de rigtige hygiejnebind. Der er dog stadig mange kvinder, som er ligeglade med de hygiejnebind, de bruger. Især nu hvor der er mange valg af hygiejnebind lige fra tynde, tykke, lange, vingede til dem, der har en duft. At vælge et godt hygiejnebind er egentlig ikke svært. Husk, vælg den type hygiejnebind, der passer til din aktivitet, så du stadig kan leve dine dage aktivt, mens du har menstruation.

Vidste du, at hver kvinde producerer en forskellig mængde menstruationsblod? Normalt kommer det meste menstruationsblod ud på den anden dag og begynder at falde på den tredje dag. I en menstruation er mængden af ​​blod, der kommer ud, omkring 50-100 milliliter. De aktiviteter, du laver, kan også påvirke mængden af ​​blod, der kommer ud. Derfor anbefales det, at du bruger bind, der passer til de aktiviteter, du skal lave, så du forbliver komfortabel. Nu er der forskellige typer hygiejnebind, som du kan finde på markedet. Her er tips til valg af puder efter aktivitet:

1. Bær bevingede puder under travle aktiviteter

Til dig, der har job, der kræver, at du er aktiv, bør du bruge puder med vinger eller vinge . Fordi den aktive bevægelse vil få blodet til at komme ud i store mængder. Nå, bevingede puder hjælper dig med at forhindre blod i at trænge ind i dit undertøj.

2. Ikke-vingede puder til lavintensive aktiviteter

For dig, der arbejder bag et skrivebord hele dagen, behøver du ikke at have hygiejnebind på vinge . Vælg almindelige hygiejnebind med høj absorption.

3. Dagbrug og natbrug

Typer af hygiejnebind er opdelt i: dagbrug og natbrug ikke uden grund. For at holde dig godt tilpas under en hektisk travl dag, kan du bruge specielle hygiejnebind i løbet af dagen eller dagbrug . I mellemtiden hygiejnebind natbrug De er normalt længere end almindelige hygiejnebind og er nyttige til at opsamle en masse blod, der kommer ud om natten, så du kan sove behageligt uden frygt for at gå i stykker.

4. Typer af hygiejnebind til træning

For at du stadig kan træne ordentligt, når du har menstruation, bør du bruge en pude, der er blød og har høj absorbering. (Læs også: Træn under menstruation, er det OK?)

Udover at vælge type hygiejnebind efter din aktivitet, skal du også kende følgende kriterier for gode og sunde hygiejnebind:

  • God kvalitet

Det er bedst ikke at vælge hygiejnebind på grund af lave priser eller kampagner, fordi billige bind ikke nødvendigvis matcher din hud og risikerer at irritere Miss V. Så vælg et hygiejnebind af god kvalitet. Kvaliteten af ​​hygiejnebind kan testes ved hjælp af denne metode:

  • Fyld vand i et gennemsigtigt glas.
  • Riv puden af ​​og tag indersiden ud.
  • Dyp indersiden af ​​dressingen og rør rundt.
  • Se farveændringen.
  • Hvis hygiejnebindet smuldrer og er grumset i farven, betyder det, at hygiejnebindet bruger materialer af dårlig kvalitet.
  • Har høj absorption

Som forklaret ovenfor er der visse tidspunkter, hvor mængden af ​​menstruationsblod, der kommer ud, er stor. Så for at det ikke trænger ind, skal du vælge puder, der har høj absorption. Du kan også teste pudernes sugeevne på denne måde:

  • Kom omkring 30-50 milliliter vand på overfladen af ​​puden.
  • Lad stå et par øjeblikke og tryk fast med et stykke tørt væv.
  • Hvis vævet bliver meget vådt, betyder det, at pudens sugeevne ikke er god.
  • Undgå at vælge duftende puder

For at overvinde den ubehagelige lugt i Miss V-området under menstruation, behøver du ikke bruge hygiejnebind med duft. Man renser ofte bare Miss V med vand. Pads, der indeholder parfume, kan faktisk forårsage irritation af Miss V. Årsagen er, at duftingredienser kan indeholde kemikalier, der er skadelige for intime organer.

Så vær opmærksom på de syv ting ovenfor, når du vælger hygiejnebind (Læs også: 6 tips til at holde Miss V ren under menstruation). Hvis du har problemer med menstruation, skal du straks kontakte en læge eller tale med en læge gennem applikationen . Du kan kontakte lægen via Video/taleopkald og Snak når som helst og hvor som helst. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.