3 tips til at sidde behageligt for mennesker med hæmorider

, Jakarta - Hæmorider eller hæmorider er en meget smertefuld sygdom. Hvordan ikke, hæmorider forårsager en følsom og smertefuld klump nær anus, hvilket får den ramte til at gå skævt, når han vil sidde ned.

Ud over at gøre dig utilpas, kan det at sidde for længe også forværre hæmoridernes tilstand. Så hvordan kan du stadig sidde behageligt, når du har hæmorider? Mere information, læs her!

At sidde for længe kan forårsage hæmorider

Hæmorider eller hæmorider er tilstande, hvor blodkarrene omkring anus eller endetarm (enden af ​​tyktarmen placeret før anus) hæver og bliver betændt. Årsagen kan skyldes genetik eller livsstil. Tryk i venerne i og omkring anus kan udløse hæmorider.

En af de usunde vaner, der kan udløse hæmorider, er ofte at sidde for længe. For eksempel når du ser en film eller sidder foran computeren hele dagen på arbejdet.

Læs også: Kend årsagerne til, at gravide kvinder har hæmorider

At sidde for længe og ikke være aktiv kan få dig til at tage på i vægt. Vægtøgning kan øge risikoen for hæmorider. Relateret til at sidde, kan det at sidde for længe også få dig til at opleve forstoppelse. Som følge heraf skal du også bruge mere tid på toilettet. Forstoppelse gør også, at du skal presse hårdt og længe, ​​når du har afføring.

Nå, det er det, der kan få trykket i blodkarrene omkring anus til at stige. Det resulterer i, at blodkarrene bliver fyldt med en masse blod, som til sidst presser på blodkarrenes vægge, indtil de bliver større.

Klumper fyldt med blod og hævelse omkring anus kan forårsage smerte, når du sidder. Siddestilling kan påvirke hæmoriders tilstand. Hvis du sidder i den forkerte stilling, kan hæmorider blive værre.

Sidder du derimod i den rigtige stilling, vil du ikke mærke smerten på grund af hæmorider, så du kan sidde mere behageligt. Hvad er en behagelig siddestilling for mennesker med hæmorider?

1. Sid på en blød overflade

Når du oplever hæmorider, bør du sidde på et blødt underlag, såsom en blød pude. Årsagen er, at når du sidder på en hård overflade, vil dette lægge pres på baldernes glutealmuskler, hvilket får disse til at strække og til sidst blodkarrene til at svulme.

2. Skift siddestilling på toilettet

Ved hæmorider skal du også ændre din siddestilling på toilettet. Når du sidder på toilettet, løft dine fødder på en lille skammel. Ved at placere dine knæ højere end dine hofter, ændrer du vinklen på din endetarm og gør det lettere for afføring at passere ud af din krop.

Læs også: Symptomer på hæmorider ignoreres ofte

3. Undgå at sidde på toilettet for længe

Du skal heller ikke sidde for længe på toilettet, hvis du er forstoppet. I stedet skal du rejse dig og bevæge dig eller tage en kort gåtur, når du er forstoppet, for at hjælpe med at stimulere dine tarme.

For at håndtere irriterende hæmorider kan du også tage hæmoridemedicin. Nå, køb medicinen i appen lige. Hvis du vil rådføre dig med en læge om hæmorideproblemer, kan du også gå igennem , Ja!

Læs også: Er det rigtigt, at regelmæssigt at spise papaya kan helbrede hæmorider?

Hæmorider er en tilstand, der ikke bør tages let på, især hvis den ikke er ledsaget af en sund livsstil. Bemærk venligst, at hvis de ikke behandles og behandles, kan hæmorider forårsage hudirritationsproblemer i anus, anæmi på grund af tab af for meget blod og infektion. Endetarmsmusklerne kan også blokere blodgennemstrømningen til hævede vener. Når dette sker, kan det være meget smertefuldt og kræve operation.

Reference:
WebMD. Tilgået i 2021. Hæmorider.
Harvard Health Publishing. Tilgået 2021. Hæmorider og hvad man skal gøre ved dem.