Hemmeligheden bag disse 3 lande fri for masker i midten af ​​deltavarianten

"Midt i udbruddet af deltavarianten af ​​COVID-19-bølgen har Grækenland, Sydkorea og Italien i stedet vedtaget en maskefri politik for deres folk. Denne maskefri politik kan kun udføres i åbne områder. Denne præstation er ekstraordinær sammenlignet med andre lande, der stadig er hårdt ramt af COVID-19. Hvilke strategier tog de tre lande for at nå dette punkt?

, Jakarta – COVID-19 rammer fortsat adskillige lande i verden, inklusive Indonesien. Midt i Delta-varianten af ​​COVID-19-bølgen har flere lande genimplementeret politikker nedlukning, og stramme implementeringen af ​​sundhedsprotokoller.

I vores land planlægger regeringen at implementere en nødsituationsfællesskabsaktivitetsbegrænsning (PPKM). Denne politik blev taget for at undertrykke den stadig mere bekymrende spredning af COVID-19. Implementeringen af ​​denne nødsituation PPKM vil blive udført i Java-Bali fra 3.-20. juli 2021.

Bag begivenhederne i den mere smitsomme Delta-variant af COVID-19-bølgen viser det sig, at der er flere lande, der kan ånde lettet op. Eksempler som Italien, Grækenland, til Sydkorea. Beboere i disse lande må ikke længere bære masker, især i åbne eller åbne områder udendørs.

Så vil du vide, hvad der er hemmeligheden ved, at landet kan være maskefrit midt i Delta-varianten af ​​COVID-19-bølgen? Her er den fulde anmeldelse.

Læs også: Pas på den potentielle anden bølge af COVID-19, vær opmærksom på disse 4 ting

1. Massevaccination

Politikken om ikke længere at være forpligtet til at bære masker i flere lande blev truffet ikke uden grund. Nogle af disse lande har implementeret alle strategier for at bryde kæden af ​​spredningen af ​​corona-virussen i samfundet. En af strategierne er massevaccination.

Nogle af landene ovenfor har gennemført vaccinationsprogrammer for millioner af deres borgere, såsom i Sydkorea. Regeringen der sagde, at masker ikke længere ville være nødvendige udendørs fra juli for dem, der er vaccineret med mindst et COVID-19-skud.

Personer, der får mindst én dosis af vaccinen, får også lov til at samles i større antal fra juni. Ifølge den sydkoreanske regering (26. maj 2021) har mere end 60 procent af mennesker mellem 60 og 74 år tilmeldt sig vaccination.

Læs også: Antal Corona-vacciner, der er nødvendige for at opnå flokimmunitet

2. Massive tests og sporing

Udover massevaccination udfører lande, der nu er fri for masker i Delta-varianten, også massive tests og sporing af deres befolkning. Denne COVID-19-test udføres for at finde positive tilfælde i samfundet.

Herefter gennemførte den lokale regering også søgninger på personer med kasser med COVID-19. I nogle af landene ovenfor er denne COVID-19-test tilgængelig mange steder, lige fra lufthavne, togstationer til skoler.

3. Strenge sociale restriktioner

Nogle lande som Grækenland har implementeret super stramme sociale restriktioner for at forhindre overførsel af corona-virus og Delta-variantbølgen. For eksempel, for folk, der vil i supermarkeder, må de kun gå i supermarkeder, der ikke er mere end to kilometer fra, hvor de bor.

Derudover indførte den græske regering også et strengt udgangsforbud. Dette udgangsforbud varierer efter region, fra 19:00 – 05:00 eller 21:00 – 05:00. Individuel bevægelse under udgangsforbud er kun mulig af arbejdsmæssige eller helbredsmæssige årsager.

Andre regler vedrørende bevægelse til sport (individuel øvelse). Denne regel nævner individuel øvelse kan kun gøres ved at gå eller cykle.

Men da positive tilfælde falder i samfundet, tillader den græske regering sine borgere ikke at bære masker i åbne områder.

Læs også: Den anden bølge af COVID-19 forekommer potentielt i Indonesien, hvad er årsagen?

Man kan sige, nu er det græske folks bevægelse mere fleksibel. For eksempel blev antallet af personer, der fik lov til at sidde ved samme bord på en restaurant, øget til 10 fra de foregående seks. I mellemtiden vil den maksimale grænse for sociale sammenkomster såsom bryllupper blive øget til 300 personer.

4. Ingen tvivl Nedlukning op til to gange

Nogle lande i verden tøver med at tage politik nedlukning fordi det anses for at hæmme økonomisk vækst. Den italienske regering er dog ikke bange for at tage denne politik for at reducere COVID-19-pandemien i landet.

Italien bliver det første land i verden, der vedtager en politik nedlukning nationalt. Derudover tøvede Italien heller ikke ved implementeringen nedlukning Det andet er, når tilfælde af corona-virus-overførsel er stigende. Nedlukning i landet, hvilket fører til et fald i tilfælde og en reduceret chance for at komme i kontakt med en, der er smittet.

Udover Italien har Grækenland også ført en politik nedlukning to gange. Grækenland kom ret godt igennem den første bølge af pandemien, men blev tvunget til at indføre en ny lockdown i november sidste år. Dets mål er at tackle stigningen i positive tilfælde, der oversvømmer dets offentlige sundhedssystem.

Politik nedlukning Dette anses af eksperter for at være mere effektivt i stedet for at flytte økonomien tilbage, når corona-virussen stadig breder sig. For eksempel i Brasilien og Mexico, som stadig kæmper hårdt mod COVID-19.

5. Fortsæt med at lave research

Selvom tilfælde af overførsel af corona-virus er faldet til ro efter politikken nedlukning taget, er regeringen i Italien ikke tilfreds. De forsker mere og mere aggressivt i corona-virussen, der ramte dem. Den italienske regering tager politikker styret af videnskabelige og tekniske udvalg.

Interessant nok indsamler læger og andre sundhedsarbejdere snesevis af virusprøver hver dag og sender dem til regionale myndigheder. Desuden vil det blive yderligere undersøgt af National Institute of Health, som vil blive rapporteret på ugebasis. Nå, resultaterne af videnskabelig forskning er grundlaget for at lave politik i landet.

Så det er nogle af de strategier, der udføres af lande, som nu ikke længere kræver, at deres folk bærer masker. Kom nu, forbliv disciplineret i implementeringen af ​​sundhedsprotokoller, reducer mobiliteten og udfør vaccinationer for at reducere spredningen af ​​corona-virussen og Delta-varianten i vores land.

For dig, der har helbredsproblemer midt i en pandemi, kan du spørge lægen direkte gennem ansøgningen . Ingen grund til at forlade huset, du kan kontakte en ekspert læge når som helst og hvor som helst. Praktisk, ikke?

Reference:
BBC. Tilgået i 2021. Coronavirus: Hvordan Italien har kæmpet sig tilbage fra en viruskatastrofe
Reuters. Tilgået 2021. Sydkoreanere har ikke længere brug for masker udendørs, hvis de er vaccineret mod COVID-19.
Reuters. Tilgået 2021. Grækenland afslutter obligatorisk brug af ansigtsmaske udendørs, efterhånden som pandemien aftager
Det lokale. Tilgået i 2021. Danmark skrotte ansigtsmasker fra mandag
REPUBLIKKEN INDONESIENS AMBASSADE I ATHENA, REPUBLIKKEN GRÆKENLAND. Tilgået i 2021. Nye græske sociale restriktioner Ketentuan
Kompas.com. Tilgået i 2021. Disse 8 lande er maskefrie midt i bølgen af ​​Covid-19 Delta Variant
Kompas.com. Tilgået i 2021. Java-Bali Emergency PPKM Plan Fra 3. juli 2021, her er en oversigt over reglerne