Læsioner på tæer bliver nye symptomer på COVID-19

Jakarta - Det første tilfælde af overførsel af corona-virussen i Indonesien fandt sted den 2. marts. Siden den dag er antallet af positive tilfælde inficeret med COVID-19 steget dag for dag. Fra i dag (22/4) er der 7.135 bekræftede tilfælde, med en helbredelsesrate på 842 personer, og dødstallet så mange som 616 personer.

Corona-virus viser sig generelt med influenzalignende symptomer. Men for nylig kan udseendet af læsioner på tæerne også være et symptom på COVID-19. Er det rigtigt? Her er den fulde anmeldelse!

Læs også: Mave er en enkel måde at redde Corona-patienter på

Læsioner på tæerne, så tegn på COVID-19

Læsioner på de formodede tæer er et nyt symptom på COVID-19-infektion og opleves for det meste af børn eller unge. Hos nogle patienter, som er domineret af børn og unge, rapporterer de om små dermatologiske læsioner, der vokser på deres fødder. Læsioner på tæerne, der er et tegn på COVID-19, opstår, før de efterfølges af andre symptomer.

En hudlæsion er et væv på huden, der vokser ukontrolleret, enten under overfladen eller på overfladen af ​​huden. Ifølge forskellige medierapporter blev der fundet læsioner på tæerne i flere lande, herunder Italien, Frankrig og Spanien. Det samme gjorde General Council of Podiatrist Colleges, Spanien.

Læsioner, der virker lilla i farven, ligner skoldkopper eller kølener , som er betændelse, der opstår i de små blodkar omkring storetåen. Tilstanden kan hele af sig selv uden at efterlade et ar på huden. Selve læsionerne er godartede, 5-15 millimeter i diameter, efterfulgt af en brændende fornemmelse i fødderne i mere end en uge.

Læs også: Den rigtige temperatur ved madlavning eliminerer effektivt Corona-virus

Udover læsioner på tæerne er disse andre symptomer

Corona-virus kan forårsage en række forskellige symptomer hos hver patient. Symptomerne, der opstår, vil afhænge af patientens immunsystem, samt hvor alvorlig infektionen er. Hvis infektionen er mild i intensitet, omfatter symptomer løbende næse, hovedpine, ondt i halsen, hoste, feber og dårlig følelse.

Ved svære tilstande kan infektionen blive til bronkitis, som er en virusinfektion i hovedluftvejene, og lungebetændelse, kendt som lungebetændelse. Når begge opstår, kan symptomer omfatte:

  • Høj feber.

  • Hoste med slim.

  • Svært at trække vejret.

  • Brystsmerter.

Symptomerne, der opstår, såvel som den oplevede infektion vil være mere alvorlige hos grupper af mennesker med hjertesygdomme, lungesygdomme og personer med et svagt immunsystem, såsom børn, spædbørn og ældre.

Læs også: Årsager til, at mænd vurderes at være mere sårbare over for Corona-virus

For at forhindre spredningen, skal du straks isolere dig derhjemme, når du oplever en række symptomer, især hvis du inden for de sidste to uger har besøgt et område med rød zone eller haft kontakt med nogen med corona-virussen.

Hvis du har mulighed for at blive udsat, men ikke oplever ovenstående symptomer, behøver du ikke tage på hospitalet. Som tidligere forklaret behøver du kun at isolere dig hjemme i 14 dage.

Hvis din tilstand kræver en øjeblikkelig undersøgelse hos en læge, kan du straks aftale en konsultation med ansøgningen på det nærmeste sygehus! Glem ikke at bære en maske og handsker, når du går udenfor.

Reference:

Metro. Tilgået 2020. Blå mærker på fødderne 'kan være tegn på coronavirus', hævder spanske læger.

Coronavirus symptomer: Usædvanlige mærker på patienters fødder kan være et tegn på COVID-19.

i dag. Tilgået 2020. Hvad er 'COVID-tæer'? Hudlæger, fodterapeuter deler mærkelige fund.