Antal forbrændte kalorier, når du laver disse 7 træningstyper

, Jakarta - Når du vil tabe dig, skal du ud over at vedligeholde din kost også dyrke regelmæssig motion. Du bør også måle antallet af forbrændte kalorier fra den mad, du har spist. Løb betragtes normalt som den hurtigste form for træning til at forbrænde kalorier. Men faktisk er der stadig mange former for motion, som du kan gøre for at forbrænde kalorier, du ved.

Inden du begynder at træne, skal du huske på, at det ikke er den type træning, der bestemmer, hvor mange kalorier du forbrænder. Snarere hvor flittig og konsekvent du er til at træne hver dag. Nå, her er nogle typer sport, du kan dyrke!

1. Sjippetov

Springreb er en sport, der kan fremskynde forbrændingen af ​​kalorier i kroppen. Springreb er også en billig øvelse, der kan forbrænde flere kalorier end løbe . At hoppe i reb i en halv time er beregnet til at forbrænde 375 kalorier, mens gang med en hastighed på 4,8 km/t kun kan forbrænde 160 kalorier. Ud over at forbrænde flere kalorier, kan hoppereb også booste immunforsvaret, starte stofskiftet og styrke knoglerne.

2. Kedelklokke

Der er tidspunkter, hvor vi gerne vil træne, men er dovne til at forlade huset. Måske kan du prøve sport kettlebells. Denne øvelse kan udføres derhjemme og tager ikke meget tid. Denne form for træning kan forbrænde op til 20 kalorier i minuttet. Lav denne øvelse så længe som muligt, så du ikke skal bruge tid på andre sportsgrene. Dybest set kræver denne sport at løfte vægte, men med svingbevægelser kan du forbrænde fedt maksimalt.

Læs også: 4 Sund gymnastik for forældre

3. Jump Squad

Denne sport er meget populær i de senere år, fordi den har vist sig fantastisk i forhold til at forbrænde fedt. På mindre end et halvt minut vil dit fedt være reduceret med 14 kalorier. Så hvis du er træt af at dyrke andre sportsgrene, kan du erstatte det med springhold .

4. Cross Fit

Dette er en ret intens øvelse, der ikke kun koncentrerer sig om musklerne, men også om balancen. Denne øvelse er ret effektiv, selvom den udføres derhjemme. Hvis du ikke har tid til at forbrænde fedt, kan du prøve denne øvelse hver morgen eller aften. Udover at være nyttig til at forbrænde fedt, er denne sport også i stand til at forbedre hjertesundheden, øge ledmobiliteten, træne muskler og styrke knogler.

5. Burpes

En af de sportsgrene, der ikke er besværlige, uden værktøj, og som kan udføres derhjemme, er bøvser. Denne øvelse kan forbrænde så meget som 14 kalorier på kun 15 minutter. Ikke underligt, at denne sport anses for at være den bedste til at forbrænde fedt.

6. Cykling

Denne sport er en sjov aktivitet at dyrke. Ved at cykle kan du forbrænde mange kalorier på kun 1 time. Når du cykler med en hastighed på 22 km/t, kan du forbrænde 500 til 700 kalorier i timen. Jo hurtigere du træder i pedalerne, jo flere kalorier forbrænder du.

Bevægelse ved cykling er ikke kun fokuseret på fødderne, men man kan sige for alle kroppens organer. Udover at være i stand til at forbrænde kalorier, har cykling en række fordele såsom sunde hjerteorganer, muskeltonus, regulerer vejrtrækningen, reducerer stressniveauet og forbedrer blodcirkulationen.

7. Boksning

Hvis du kan lide sport, der er hård, intens og kan udføres i par, kan du vælge boksning eller boksning . Denne sport kræver konstant bevægelse og energi brugt på modstanderen. Boksning kan forbrænde 550 til 800 kalorier i timen og er effektiv til vægttab.

Læs også: Den type sport, der passer til stjernetegn

Hvis du virkelig er fast besluttet på at tabe dig, så prøv at lave en eller flere af disse sportsmuligheder, ja. Gør det konsekvent med tilstrækkelig tid. Hvis der er problemer og brug for råd om sportsaktiviteter, kan du spørge nærmere til lægen kl via Stemmeopkald/videoopkald . Tøv ikke med at Hent Ansøgning i smartphone du.