Disse 6 grunde til at sove uden undertøj er sundt

, Jakarta – Søvn er et obligatorisk krav for ethvert menneske. Gennem søvnen kan kroppen hvile efter at have udført aktiviteter hele dagen og opsamle energi til at vende tilbage til at udføre aktiviteter næste dag. Uden nok søvn risikerer vi at opleve træthed på grund af nedsat udholdenhed. Som et resultat er vi modtagelige for forskellige sygdomme.

Læs også: Kan du lide at bære skinny jeans eller strømpebukser? Dette er indvirkningen på sundheden

Jo mere kvalitet vi sover, jo mere energi kan vi få. Der er forskellige måder, man kan gøre for at forbedre søvnkvaliteten. Det kan være gennem at spise sund mad, træne, sove hurtigere, endda ved at tage din bh eller undertøj af.

Der har været mange undersøgelser, der understøtter påstanden om, at søvn uden undertøj kan resultere i bedre søvnkvalitet. Her er fordelene ved at sove uden undertøj, som du skal kende

1. Forbedre søvnkvaliteten

Vidste du, at det tøj, vi har på, kan påvirke processen med temperaturændringer under søvn? Når det tøj, vi har på, har den forkerte størrelse og tekstur, vil kropstemperaturen være svær at svinge. Den oplevede effekt kan være hyppig vending eller vågning flere gange under søvn. Forsøg derfor at tage dit undertøj af i ny og næ, så vores krops luftcirkulation bliver mere jævn, så du kan sove bedre.

2. Forebygger søvnforstyrrelser

Som tidligere nævnt, at når vi sover, oplever kroppen ændringer i temperaturen. Kropstemperaturen vil nå sit højeste fra omkring kl. 23.00 til kl. 04.00. For at sove bedre skal din kropstemperatur falde med cirka en halv grad. Men når kroppen ikke når den ideelle temperatur, kan en person opleve søvnforstyrrelser, du ved. At tage dit undertøj af hjælper med at sænke temperaturen i disse timer, så søvnforstyrrelser kan forebygges.

Læs også: Stramme trusser gør det svært, virkelig?

3. Forbedre sædkvaliteten

Husk, at en mands testikler har brug for en stabil temperatur for at producere sæd af høj kvalitet. Der er undersøgelser, der fastslår, at testiklerne kun vil være i stand til at producere sund sædkvalitet ved en temperatur, der ikke er højere end 36,67 grader Celsius. At bære undertøj til at sove gør lyskeområdet og testiklerne varmere.

Som følge heraf er mænd i fare for infertilitet og erektil dysfunktion. Derfor rådes mænd til at tage bukserne af, mens de sover, for at sænke temperaturen i testikelområdet og øge blodcirkulationen til penis.

4. Oprethold ideel kropsvægt

Forskning offentliggjort i Journal of Diabetes nævner, at søvn uden tøj kan tabe sig ved at sætte gang i vores krops stofskifteprocesser. En køligere kropstemperatur under søvn vil hjælpe kroppen med at aktivere produktionen af ​​brunt fedt.

Brunt fedt er en type sundt fedtvæv, der er ansvarlig for at generere kropsvarme ved at forbrænde kalorier. Når brunt fedt er blevet aktiveret, eliminerer kroppen automatisk en række kalorier blot ved at sove.

5. Reducer stress

Vidste du, at ikke at have undertøj på, mens du sover, kan få dig til at sove bedre? Nå, når vi sover godt, vil et hormon kaldet kortisol vende tilbage til normale niveauer, så det kan reducere den stress, der opleves. Du kan være sikker på, at du kan vågne friskere og gladere op efter at have sovet i nat uden at have undertøj på.

6. Skaber anti-aldringshormoner

At sove uden bukser kan som bekendt gøre det nemmere for kroppen at sænke temperaturen et par grader. Nå, temperaturen er kold nok til at virke for at udløse frigivelsen af ​​hormonet melatonin og vækst.

Disse to hormoner er meget vigtige, fordi de har anti-aging egenskaber. Melatonin, også kendt som søvnhormonet, har mange fordele lige fra forebyggelse af hjerte-kar-sygdomme til at yde beskyttelse mod diabetes.

Læs også: Farer ved hyppigt at bære jeans for helbredet Mr. P

Har du en medicinsk klage? Det er bedst at se en læge for at finde ud af årsagen. Ingen grund til at genere, bestil nu en tid hos en læge på det sygehus du vælger via applikationen . Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store eller Google Play!