Forskellige typer frugter, der er gode at indtage under diarré

, Jakarta - Diarré er en almindelig lidelse, der opstår, når du spiser for meget krydret mad. Når man oplever sygdommen, går mange næringsstoffer i kroppen tabt, så den har brug for nyt indtag. Derfor skal du spise fødevarer, der udover at kunne imødekomme tabet af næringsstoffer i kroppen, sørge for, at disse fødevarer også bruges til behandling af diarré. En af de anbefalede fødevarer for at dette kan ske, er indtagelse af frugt. Her er den fulde anmeldelse!

Indtagelse af frugter til behandling af diarré

Diarré er en lidelse forbundet med afføring mere end tre gange eller for vandet på en eller flere dage. Denne lidelse kan være forårsaget af mange ting, og den mest almindelige er påvirkningen af ​​den mad, der indtages. Selvom det forårsager ubehag og forstyrrer aktiviteter, kan diarré normalt behandles derhjemme ved at hvile, møde kropsvæsker og spise flere udvalgte fødevarer.

Læs også: 3 fødevarer, der er sikre at spise, når du har diarré

En af de fødevarer, der anbefales at indtage, så diarré kan behandles, er frugter. Nogle frugter kan hjælpe fordøjelsessystemet tilbage til det normale. Alligevel er der også nogle fødevarer, som bør undgås, fordi de kan gøre diarré værre. Derfor skal du vide, hvilke typer frugt der kan være effektive til behandling af diarré. Her er nogle af disse frugter:

1. Banan

Den første frugt, der menes at behandle diarré, når den indtages, er en banan. Smagen er intetsigende og let at fordøje kan hjælpe kroppen til at overvinde fordøjelsessystemet lidelser. Denne mad er også en kilde til kalium, som er et vigtigt elektrolytindhold, der kan gå tabt, når en person har diarré. Derudover er bananer også rige på pektin som er en fiber. Dette er nyttigt til at absorbere væsker i tarmene for at overvinde forstoppelse på grund af diarré.

2. Æble

Du rådes også til at spise æbler sammen med huden, som siges at være effektiv til behandling af diarré. Æbleskind er rig på uopløselige fibre, så det kan overvinde forstyrrelser i fordøjelsessystemet. Derudover er et bedre valg, når du indtager denne frugt, når den er blevet forarbejdet til æblemos. Når det er blevet til en flydende føde, er kroppen lettere at fordøje det, hvilket gør lidelsen bedre.

Læs også: Hvad du må og ikke må spise, når du har diarré

3. Kokosnød

Hvis du har svært ved at sluge medicin eller ønsker at undgå afhængighed af det, så prøv at indtage kokos for at behandle diarré. I nogle lande indtages kokos til behandling af fordøjelsesproblemer. Derudover kan vand fra kokos overvinde dehydrering, der opstår. Alligevel, hvis diarré har stået på i flere dage, er det en god idé at se en læge.

Hvis du ønsker at bestemme andre frugter, der kan indtages til behandling af diarré, lægen fra kan give de bedste forslag til at løse problemet. Det er meget nemt, bare simpelthen Hent Ansøgning og få bekvemmelighed relateret til ubegrænset sundhedsadgang bare ved at bruge smartphone du!

Læs også: Tjek her fødevarer, der skal undgås under diarré

Sørg derfor for, at al den mad, du spiser, ikke giver diarré, så dine daglige aktiviteter ikke bliver forstyrret. Men når du har diarré, er det bedre at vælge behandling med naturlige ingredienser frem for dem, der indeholder kemikalier. Naturlige ingredienser giver generelt ikke bivirkninger, selvom de ofte indtages.

Reference:
Meget godt helbred. Hentet 2020. Hvad skal du spise, når du har diarré.
Lev stærkt. Tilgået 2020. Kokosnød for at stoppe diarré.